Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η κόκα, τα κινητά και τα “φωσφοριζέ” παπούτσια – Τα πάθη και τα λάθη της συμμορίας των ρωσωπόντιων των χρηματοκιβωτίων

Η λατρεία τους για την κοκαΐνη, τα μπουζουξίδικα και τις καλλίγραμμες τραγουδίστριες,ήταν τα κοινά σημεία που είχαν ένωση τα μέλη τις περιβόητης συμμορίας των χρηματοκιβωτίων, την οποία τελικά εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής έπειτα από πολύμηνες έρευνες.

Άλλο ένα κοινό σημείο των 12 κακοποιών που συνελήφθησαν, ήταν το πρώην στρατόπεδο “Καπποτά” στο οποίο είχαν στήσει το στρατηγείο τους και μάλιστα σε σημείο τέτοιο ώστε να είναι αδύνατη η παρακολούθηση τους, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δικογραφία που συνέταξε η Ασφάλεια Αττικής και έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών.
Μάλιστα και όπως προέκυψε από τις έρευνες στο στρατηγείο τις συμμορίας, οι “ομογενείς” από την πρώην ΕΣΣΔ έκαναν εκτεταμένη χρήση κοκαΐνης πριν ξεκινήσουν για τις ληστρικές τους επιδρομές.
Ωστόσο και παρά την επαγγελματική αρτιότητα που επεδείκνυαν οι δράστες κατά τις ληστρικές τους επιδρομές, τα λάθη δεν τα είχαν αποφύγει, καθώς ένας από αυτούς φορούσε συνεχώς το ίδιο μπουφάν “...με τις άσπρες ρίγες στα μανίκια και τα αθλητικά παπούτσια με το έντονο φωσφοριζέ χρώμα”, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στην Δικογραφία. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο άτομο με τις περισσότερες ληστείες της συμμορίας.
Παράλληλα οι κακοποιοί είχαν φροντίσει να προμηθευτούν από την “μαύρη αγορά” κινητά “φαντάσματα”, με στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών από το Πακιστάν. Αυτά τα “επιχειρησιακά” κινητά τα άνοιγαν λίγη ώρα πριν συναντηθούν στο στρατόπεδο “Καπποτά”, και τα έκλειναν όταν πια είχαν ολοκληρώσει την ληστρική επιδρομή που είχαν σχεδίαση.
Ωστόσο αυτό αποδείχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα τους λάθη, που τελικά οδήγησε και στην εξάρθρωση τις ομάδας, καθώς ένα από αυτά τα κινητά το έχασαν κατά την διάρκεια ληστρικής επιδρομής στην Γαλακτοβιομηχανία “Όλυμπος” και στην συνέχεια δεν φρόντισαν να αλλάξουν συσκευές και συνδέσεις.
Μάλιστα και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ογκώδη δικογραφία που συντάχθηκε από την Ασφάλεια Αττικής, σε πολλές περιπτώσεις ληστρικών επιδρομών, οι κακοποιοί είχαν φροντίσει σε δρόμους που οδηγούν στην επιχείρηση που είχαν εισβάλει, να “σπείρουν” καρφιά και “τρίγωνα”, προκειμένου να σκάνε τα λάστιχα στα περιπολικά και τις μοτοσυκλέτες τις ΕΛ.ΑΣ που θα έσπευδαν στο σημείο, σε ενδεχόμενη ειδοποιήσει τους από τους φύλακες των επιχειρήσεων.
Μάλιστα στην δικογραφία αναφέρετε και μια άγνωστη “επιχείρηση” τις ομάδας των κακοποιών, όπου απήγαγαν στης 31/08/2016 έναν οδηγό φορτηγού συγκεκριμένης εταιρείας, που μετέφερε τσιγάρα και απορρυπαντικά και αφού των κράτησαν για ώρες όμηρο, μέχρι να αδειάσουν το φορτηγό, των άφησαν ελεύθερο σε ερημική περιοχή στον Ασπρόπυργο.
newsit.gr

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...