Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

η ΝΤΠ αυξάνει τις απειλές πυρηνικού πολέμου.


«Έζησα κάθε στιγμή του Ψυχρού Πολέμου. Έχω συμμετέχει σε αυτόν. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω βιώσει τη σημερινή κατάσταση, κατά την οποία δύο πυρηνικές δυνάμεις, η Ρωσία και η Κίνα, είναι πεπεισμένες
πως η τρίτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, πρόκειται να τις εκπλήξει με μία ξαφνική πυρηνική επίθεση. Υποστήριξα τον πρόεδρο Trump επειδή, σε αντίθεση με την κυρία Clinton,
υποσχέθηκε πως θα εξομαλύνει τις σχέσεις της χώρας μου με τη Ρωσία. Αντί αυτού, έχει αυξήσει τις εντάσεις μεταξύ των μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων. Τίποτε δεν είναι πιο ανεύθυνο ή επικίνδυνο. 
Υπενθυμίζω επί πλέον εδώ τα λόγια του Putin, σύμφωνα με τον οποίο τα εξής: «Πενήντα χρόνια πριν οι δρόμοι του Λένινγκραντ μου δίδαξαν ένα πράγμα: Εάν ένας αγώνας είναι αναπόφευκτος, τότε πρέπει να κινηθούμε πρώτοι»» (P.C. Roberts).

Επικαιρότητα

Η υπερδύναμη ευρίσκεται σε μία πολύ άσχημη οικονομική θέση, στη χειρότερη δυνατή της ιστορίας της. Στο γράφημα φαίνεται πως το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος των Η.Π.Α. από μόλις 3,084 τρις $ το 1980 (ή 38.552 $ ανά νοικοκυριό ή 79% του μέσου ετησίου εισοδήματος των νοικοκυριών), έφτασε στα 15,4 τρις $ το 2000 (147.560 $ ανά νοικοκυριό, 280% των μέσων ετησίων εισοδημάτων) και εκτοξεύθηκε στα 41,1 τρις $ το 2016 (329.961 $ ανά νοικοκυριό, 584% των μέσων ετησίων εισοδημάτων!).
Η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί ραγδαία, ειδικά όταν το δολάριο χάσει τη θέση του ως το ισχυρότερο παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα ή/και εάν ξεσπάσει η επόμενη οικονομική κρίση – ενδεχομένως με αφετηρία τον Καναδά, στον οποίο έχει σπάσει η φούσκα των ακινήτων, με αποτέλεσμα να βιώνει ένα bank run (τραπεζική επίθεση), μοναδικό στην ιστορία του των τελευταίων δεκαετιών (πηγή).
Την ίδια στιγμή είναι ολοκάθαρη η πρόθεση της Κίνας, σε συνεργασία με τη Ρωσία, να συνδέσει το νόμισμα της με το χρυσό (άρθρο) – ένα ενδεχόμενο που θα αποτελούσε την αρχή του τέλους για το αμερικανικό νόμισμα. Εκτός αυτού, μπορεί μεν η Κίνα να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, όπως είναι η αλματώδης αύξηση των χρεών της, αλλά διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: μία μεσαία τάξη που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δεκαετίες, όταν στην ίδια χρονική περίοδο στις Η.Π.Α. συνέβη το ακριβώς αντίθετο (ανάλυση). Παράλληλα η Κίνα, η οποία είναι πια η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της Ασίας, έχει εισχωρήσει στην Ευρώπη εξαγοράζοντας μαζικά επιχειρήσεις – ακόμη και στη Γερμανία, όπου πρόσφατα συμμετέχει με 10% στη Deutsche Bank.
Στα πλαίσια αυτά, ο πρώτος και μεγαλύτερος κίνδυνος των Η.Π.Α. είναι οι μαζικές εσωτερικές αναταραχές και οι αιματηρές κοινωνικές εξεγέρσεις – ως αποτέλεσμα της οικονομικής τους συρρίκνωσης, καθώς επίσης των χρεών που έχουν συσσωρεύσει. Δεν φαίνεται λοιπόν παράλογη η προσπάθεια να επιλύσουν τα προβλήματα τους στρατιωτικά, όσο ακόμη έχουν καιρό – ενδεχομένως με το πρόσχημα της Β. Κορέας, στο οποίο έχουμε αναφερθεί αναλυτικά (άρθρο).


Ως εκ τούτου οι προειδοποιήσεις του κ. Roberts, τις οποίες αναφέραμε στην αρχή, δεν είναι καθόλου παράλογες – πόσο μάλλον όταν επιβεβαιώνονται από τα ρωσικά ΜΜΕ που θεωρούν ότι, οι Η.Π.Α. σχεδιάζουν μία πυρηνική επίθεση εναντίον της χώρας τους (πηγή). Εκτός αυτού, ο κ. Putin έχει επίσης προειδοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο – ειδικά την Ευρώπη, η οποία φυσικά θα ήταν ο μεγάλος χαμένος της σύγκρουσης των Η.Π.Α. με τη Ρωσία, κινδυνεύοντας να εξαφανισθεί εντελώς από τον παγκόσμιο χάρτη.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...