Translate

ΗΠΑ: Οι τζιχαντιστές της πολιτικής ορθότητας θέλουν να γκρεμίσουν κάθε μνημείο της Συνομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη

Στην Αμερική οι μάχες συνεχίζουν να μαίνονται και όσο πάνε θα γίνονται πιο άγριες. Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Αριστεροί, κομμουνιστές, αναρχικοί, "αντίφα" και διάφοροι περίεργοι και "queer" τύποι γεμάτοι μίσος και οπλισμένοι βρήκαν το νέο "εχθρό", τα αγάλματα μορφών της Συνομοσπονδίας που βρίσκονται σε Νότιες πόλεις εδώ
και χρόνια, για να θυμίζουν την ιστορία του Νότου. Στις 7 Μαΐου στη Νέα Ορλεάνη αναμένεται να
γίνει χαμός. 
Προηγήθηκε, στις 24 Απριλίου 2017, η απόφαση του Δημοκρατικού δημάρχου της πόλης Mitch Landrieu να αποσύρει το Liberty Monument(μνημείο αφιερωμένο στην μάχη που έγινε στις 14/9/1874 από οπαδούς της ηττημένης Συνομοσπονδίας κατά στρατού και αστυνομίας της κατοχικής Βόρειας διοίκησης) και σχεδιάζει να αφαιρέσει τα αγάλματα των στρατηγών Ρόμπερτ Ε. Λικαι P. G. T. Beauregard καθώς και του προέδρου της Συνομοσπονδίας Jefferson Davis.
Να πούμε ότι όσον αφορά ταδημογραφικά (2010) οι Λευκοί αντιστοιχούν στο 33% του πληθυσμού της Νέας Ορλεάνης (από 69,7% που ήταν το 1940) και οι Αφροαμερικάνοι στο60,2% (από 30,1% το 1940).  
Το μίσος της Νέας Τάξης κατά της Ταυτότητας ενός λαού και της συλλογικής ιστορικής του μνήμης (ειδικά όταν η ιστορία του δεν είναι «συμβατή» με τα σχέδιά της) είναι γνωστό. Εκτός από την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και την συστηματική πλύση εγκεφάλου από τοHollywood και την τιβί, υπάρχουν διάσπαρτα τα αγάλματα και τα μνημεία που υπενθυμίζουν στους (πολλές φορές ανέμελους) διαβάτες το ιστορικό αποτύπωμα της πορείας των προγόνων τους.  Στο «1984» του Όργουελ, το Κόμμα του κράτους του Μεγάλου Αδελφού (INGSOC), θα έπρεπε να εξασφαλίσει ότι ο υπήκοος της Oceania θα ήταν αποκομμένος από το παρελθόν του για καλύτερο έλεγχο του νου. Δεν μας προξενεί συνεπώς, καμία εντύπωση που έπιασε όλους τους πρόθυμους υπηρέτες της Νέας Τάξης και τον στρατό των παρακρατικών και των χρήσιμων ηλίθιων η βιασύνη και ο ζήλος να γκρεμίσουν τα αγάλματα της Συνομοσπονδίας με την βολική, για την εποχή μας, αιτιολογία της «ανεκτικότητας» και της «διαφορετικότητας» και της απαλοιφής του δήθεν «ρατσισμού». Τώρα ανακάλυψαν «ρατσισμό»; Το έχω ξαναπεί για να μην σας φαίνονται κάποια άρθρα μακρινά και ξένα. Πως θα σας φανεί όταν ο δήμαρχος της πόλης σας ("κατόπιν πιέσεων") ζητήσει το γκρέμισμα των αγαλμάτων με τους ήρωες του ’21 ή των Σταυρών και των προσκυνηταριών που είναι διάσπαρτα στην χώρα μας, καθώς πλέον είμαστε πολυπολιτισμικό κράτος και ενοχλούνται κάποιοι συμπολίτες μας «Έλληνες» και πρέπει να προσχωρήσουμε «μπροστά» χωρίς «αποκλεισμούς»; Νομίζετε ότι θα αντιδράσουν πολλοί σε μία τέτοια εξέλιξη;   

Στη Νέα Ορλεάνη λοιπόν, την ίδια μέρα που ορισμένες νότιες πολιτείες τιμούσαν την rebel κληρονομιά τους, μασκοφόροιεργαζόμενοι του δήμου αποσυναρμολόγησαν ένα μνημείο - κομμάτι από το κομμάτι, μέσα στο σκοτάδι και υπό την προστασίαελεύθερων σκοπευτών της αστυνομίας!

«Δεν θα επιτρέψουμε πλέον στην Συνομοσπονδία να στέκεται κυριολεκτικά σε ένα βάθρο», δήλωσε ο Δημοκρατικός δήμαρχος Mitch Landrieu για τον οβελίσκο του 19ου αιώνα που είχε στηθεί για να τιμηθεί αυτό που ο δήμαρχος ονόμασε “white supremacists” «υπέρμαχοι της λευκής υπεροχής» και αποκαθηλώθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα. ...

Ο Landrieu (φώτο) ισχυρίστηκε ότι τα μνημεία με τους «υπερασπιστές της δουλείας» ( ο Lee δεν ήταν υπερασπιστής της δουλείας, όπως και πολλοί Νότιοι. Ο Λίνκολν δεν έκανε πόλεμο για την «δουλεία». Ήθελε να τιμωρήσει τον «αντάρτη» Νότο και με την βία να τον επαναφέρει στην «Ένωση». Χωρίς την ήττα του Νότου δεν θα υπήρχε το αδηφάγο κράτος της Ουάσινγκτον και η αυτοκρατορία της USA) δεν συμβαδίζουν με τις απόψεις των περισσότερων κατοίκων της πόλης.



Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια μικρή(αυτό που λέγαμε) ομάδα διαδηλωτών που ήταν διάσπαρτοι, στις 1:30 π.μ., οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους γύρω δρόμους και οι ελεύθεροι σκοπευτές πήραν θέση σε μια ταράτσα πάνω από το άγαλμα, σύμφωνα με τον Times-Picayune. Μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι έβγαζαν τις λειασμένες πέτρες του οβελίσκου.

Οι εργολάβοι φορούσαν μάσκες προσώπου, κράνη και αυτό που ένας δημοσιογράφος περιγράφει σε συνέντευξη Τύπου το επόμενο πρωί μέχρι και «στρατιωτικά αλεξίσφαιρα γιλέκα». Ο Landrieu είπε ότι οι εργαζόμενοι ήταν καλυμμένοι για την προστασία τους...»

Αφότου η μάχη για το μνημείο χάθηκε στα δικαστήρια, μια ομάδα διαδηλωτών από τη Νέα Ορλεάνη ξεκίνησε την τελευταία προσπάθεια να προστατεύσουν τα μνημεία της Συνομοσπονδίας.
Οι άνθρωποι που θέλουν να διατηρήσουν την ιστορική μνήμη συμμετείχαν σε αγρυπνίες υπό το φως των κεριών γύρω από το άγαλμα του Jefferson Davis στη Νέα Ορλεάνη.
Ένας από αυτούς, ο 81χρονος James Brousse σχεδιάζει να περάσει αρκετό καιρό τις επόμενες εβδομάδες «προστατεύοντας» τα μνημεία της Νέας Ορλεάνης από την επικείμενη κατεδάφιση. Ο Brousse είναι υπεύθυνος του παρατήματος των Υιών των Συνομοσπονδιακών Βετεράνων (Sons of Confederate Veterans).

Ο Brousse ανέφερε ότι τα μνημεία αποτελούν μαρτυρία της ιστορίας της πόλης και δεν πρέπει να αφαιρεθούν μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ταυτίζονται με μοντέρνες απόψεις. Στα μνημεία, είπε, βλέπει την τιμή για τη θυσία του προγόνου του, Jean Brousse, βετεράνου του «εμφυλίου’ πολέμου. "Αυτή είναι η ιστορία μας", λέει.
O Brousse και η ομάδα του δεσμεύονται να συνεχίσουν να προστατεύουν τα υπόλοιπα μνημεία, όπως αυτά του προέδρου της ΣυνομοσπονδίαςJefferson Davis, του στρατηγού Leeκαι του στρατηγού P.G.T. Beauregard ο οποίος ήταν από την πολιτεία της Λουιζιάνα.
Λευκοί  "αντίφα" επιτίθενται σε μαύρο υπερασπιστή της Νότιας κληρονομιάς!
Ο Hunter Wallace συνοψίζει:

Ποια μαθήματα μπορούμε να αντλήσουμε από αυτή την ιστορία;

Η απομάκρυνση των μνημείων της Συνομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα τηςπολυφυλετικής δημοκρατίας. Αυτή είναι μόνο μία από τις συνέπειες της μαύρης πλειοψηφίας που έχει το πάνω χέρι. Η αυξημένη και βαριά εγκληματικότητα που υπάρχει στη Νέα Ορλεάνη, η φρικτή κατάσταση στα δημόσια σχολεία, η διαφθορά και άλλοι δείκτες αστικής αποτυχίας είναι επίσης χαρακτηριστικά της μαύρης πλειοψηφίας. Βλέπε επίσης Μέμφις και Μπέρμιγχαμ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολυφυλετικής πολιτικής. Σε μια πολυφυλετική δημοκρατία, κάποιος θα κυβερνάει πάντα.Τα φυλετικά δημογραφικά στοιχεία θα καθορίσουν ποιοι θα κυβερνούν. Τα μνημεία της Συνομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη έχουν επανειλημμένα βανδαλισθεί με συνθήματα όπως το "DieWhites Die" («Πέθανε Λευκέ», που δείχνει ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η δήθεν «ρατσιστική» Συνομοσπονδία ή οι 'ναζί", αλλά όλη η Λευκή φυλή!). Σε μια πολυφυλετική δημοκρατία, αυτά τα συναισθήματα θα αντικατοπτρίζονται στην πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτό συμβαίνει επειδή ακριβώς δεν είμαστε όλοι «ένας άνθρωπος», αλλά αρκετές φυλές με διαφορετικές ταυτότητες. Μια παρόμοια προσπάθεια βλέπουμε στο Charlottesvilleτης Βιρτζίνια, που θέλουν να αφαιρέσουν τα αγάλματα του Lee και του Jackson. Το ρεζουμέ της ιστορίας είναι το ίδιο: Η νότια κληρονομιά δεν θα επιβιώσει χωρίς τους Νότιους! Αν εισάγετε αλλοδαπούς που δεν μοιράζονται την δική σας ταυτότητα, όταν θα έχουν την εξουσία στα χέρια τους θα μετατρέψουν τα πάντα σύμφωνα με την δική τους εικόνα και με δικά σας έξοδα! Οι συντηρητικοί(δεξιοί) είναι πολύ αδύναμοι για να διατηρήσουν την κληρονομιά μας. Και έχουν και συμφέροντα. Όλα αυτά τα μνημεία ανεγέρθηκαν από έναν ισχυρό λαό με μια υγιή και θετική αίσθηση εθνοτικής και πολιτιστικής ταυτότητας.Διαλύονται επειδή ο λαός μας έχει χάσει την αίσθηση της ταυτότητάς του. Είμαστε τώρα μόνο μια χούφτα ατομοκεντρικών ανθρώπων. Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από καταναλωτές με όρεξη. Μας διδάσκουν στα δημόσια σχολεία να έχουμε μια καθαρά αρνητική αίσθηση ταυτότητας. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τη Νότια κληρονομιά μας, πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να καλλιεργήσουμε μια ισχυρή αίσθηση εθνοτικής και πολιτιστικής ταυτότητας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα συμφέροντά μας συχνά βρίσκονται σε σύγκρουση με άλλες ομάδες. Πρέπει να δεχτούμε ότι κάποιος πάντα κυβερνά. Πρέπει να είμαστε πολύ οργανωμένοι και πιο δραστήριοι για να διασφαλίσουμε ότι θα κυβερνήσουμε στη γη μας. Πάνω απ' οτιδήποτε άλλο, πρέπει να δεχτούμε ότι η νότια κληρονομιά δεν θα επιζήσει χωρίς τους Νότιους ανθρώπους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ κι εδώ   

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com