Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι ετοιμάζουν για τον πόλεμο των πόλεων


Ανακοινώθηκε στην Κύπρο

Οι μοντέρνοι αισθητήρες μπορούν να δουν πιο μακριά από τους ανθρώπους. Τα ηλεκτρονικά κυκλώματα μπορούν αν πυροβολήσουν γρηγορότερα από όσο χρειάζονται τα νεύρα και τους μύες για να
τραβήξουν την σκανδάλη.
Ακόμα οι άνθρωποι είναι καλύτεροι από τα ρομπότ σε σχέση με το τι πρέπει να πυροβολήσουν, ωστόσο νέα έρευνα, στην οποία δεν δόθηκε η πρέπουσα σημαία, αναφέρει πως ο Στρατός θα ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, ερευνητές από το DCS Corp και το Army Research Lab «τάισαν» σετ δεδομένων σε ένα νευρικό δίκτυο, μια μορφή τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο έμαθε να ξεχωρίζει πότε ένας άνθρωπος αποφασίζει να στοχεύσει με όπλο. Μάλιστα αυτό το παρουσίασαν σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα τον Μάρτιο στην Κύπρο, στην ετήσια συνεδρίαση «Intelligent User Interface».
Τα ρομπότ μαθαίνουν να αναγνωρίζουν στόχους και σε λίγο καιρό θα μπορούν να συμμετέχουν σε μάχες εντός και εκτός πόλεων, καθώς θα έχουν αντιγράψει τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Αυτό αναφέρουν οι ερευνητές, τονίζοντας τον όρο «βαθυστόχαστη μάθηση» για τα ρομπότ.
Άραγε που θα χρησιμοποιηθούν; Μόνο σε πόλεμο; Ή και κατά των πολιτών, οι οποίοι θα αντιδρούν στα όποια αντιλαϊκά μέτρα;
Η κυριαρχία των ανθρώπων τελειώνει μια και καλή, όπως έχει εδώ και χρόνια προειδοποιήσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε βιβλία και εκπομπές του.
 Ρομπότ χωρίς αισθήματα και φυσικά ίχνος «ανθρωπιάς» θα διοικούν, θα αστυνομεύουν και θα τιμωρούν τους «τρομοκράτες» εκ μέρους της παγκόσμιας εξουσίας.
EL.gr

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...