Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΤΠ - Κίνα: Συναίνεση επιτεύχθηκε μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών για την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας 'Μια ζώνη, Ένας δρόμος'

Ευρεία συναίνεση επιτεύχθηκε μεταξύ των ηγετών από 30 χώρεςκαι σημαντικών διεθνών οργανισμών για τη συνεργασία Belt and Road καθώς ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Πεκίνο οι εργασίες της συνόδου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας 'Μια ζώνη, Ένας δρόμος'.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δήλωσε πως οι ηγέτες συμφώνησαν ότι θα προωθήσουν τη διεθνή συνεργασία για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και θα αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία. Ο Σι προήδρευσε σήμερα της Στρογγυλής Τραπέζης των Ηγετών στο πλαίσιο του Φόρουμ Belt and Road για τη Διεθνή Συνεργασία.

Στην ομιλία του για την ολοκλήρωση της συνόδου, ο Σι δήλωσε ότι οι ηγέτες τάσσονται υπέρ του στενότερου συντονισμού της οικονομικής πολιτικής και των ισχυρότερων συνεργιών των αναπτυξιακών τους στρατηγικών σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί συντονισμένη και διασυνδεδεμένη ανάπτυξη.
«Ελπίζουμε να μεταφράσουμε τη συναίνεση σε δράση και να πετύχουμε νέα αποτελέσματα στην πρακτική συνεργασία», δήλωσε ο Σι.
Σύμφωνα με τον Κινέζο πρόεδρο, οι ηγέτες ελπίζουν να οικοδομήσουν γέφυρες για τις διαπροσωπικές ανταλλαγές και να προσφέρουν καλύτερη ζωή στους ανθρώπους.
«Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία Belt and Road αντιπροσωπεύει μια ανοικτή σε όλους πλατφόρμα για την ανάπτυξη, όπου μπορούν όλες οι χώρες να συμμετάσχουν, να συνεισφέρουν και να ωφεληθούν ως ίσοι», δήλωσε.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ... Πρώτο και Δεύτερο Μέρος

Μέρος Πρώτο 
 Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται "Πίνδαρος".  Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου "Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που