Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΤΟΥ… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ....

Μαύρη προπαγάνδα παντού, επιστρατεύει νεκρά παιδιά, κάνοντας μας να επιστρατεύουμε το συναίσθημα και να χανόμαστε στις ενοχές μας απαλλάσσοντας τους πραγματικούς ενόχους.
Δυστυχώς γιαυτό το νέο παιδί, που το δείχνουν κάθε λεπτό
προσπαθώντας να ενεργοποιήσουν την λύπη μας, όπως και για δεκάδες χιλιάδες άλλους που έχουν πνιγεί ή τους έχουν πνίξει στην Μεσόγειο, οι προβοκάτορες που επιθυμούν να προωθήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια εξισλαμισμού ή αλλοίωσης του πληθυσμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, δεν ευθυνόμαστε εσύ και εγώ, ο απλός λαός. Εξάλλου στον πόλεμο τους έχουν θυσιαστεί εκατοντάδες τέτοια παιδιά. Έχουν θυσιαστεί, βιαστεί, κακοποιηθεί από τους απάνθρωπους του Isis που πληρώνονται από τους Αμερικάνους για να πέσει ο Άσαντ. Και όσο κωφεύουμε, τα χειρότερα έρχονται, αφού οι εχθροπραξίες στην Μέση Ανατολή γιγαντώνεται και πλέον στον χορό μπαίνουν η Τουρκία, το Ιραν, και ίσως και η Ρωσία.  
Γιαυτές τις εικόνες εξαθλίωσης και θανάτου που βλέπουμε κατά καιρούς στα παράλια μας ή στα ανοιχτά της Μεσογείου – ανάλογα πότε η προπαγάνδα θα δει πως χρειάζεται μια τόνωση το θέμα γιατί αρχίζει και υπάρχει αντίδραση – ευθύνονται εκείνοι που αποφάσισαν να προωθήσουν τα σχέδια τους για «αραβική άνοιξη» φέρνοντας ένα απύθμενο χάος χωρίς προοπτική αισιοδοξίας. 
Η αέναη φτώχεια, η ανεργία, η εκμετάλλευση, η ανυπαρξία πολιτικών ή δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών που κυριαρχούσε σε αυτές τις χώρες, ήταν η ευκαιρία που όπλισε πράκτορες των ιμπεριαλιστών, τους άφησε να διεισδύσουν στα προπληρωμένα από τις ΗΠΑ κινήματα, προσπαθώντας να εμποδίσουν την ριζοσπαστικοποίηση της λαϊκής οργής ώστε να μην απειληθούν τα συμφέροντά τους και να οδηγήσουν τις εξελίξεις στη κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων της «Μεγάλης Μέσης Ανατολής» πάνω σε σχέδια «ανασυγκρότησης» και «εκδημοκρατισμού» της ευρύτερης περιοχής.
Από κοντά ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις, πληρωμένες και οπλισμένες από τα πλούσια κράτη, (Τουρκία – Κατάρ – Σαουδική Αραβία κλπ) πότε ενταγμένες στα παραπάνω σχέδια και πότε αυτόνομα, σπρώχνουν τους λαούς σε έναν νέο μεσαίωνα, σε μια κοινωνική οπισθοδρόμηση, ακόμα και με τα όπλα αρνούμενοι όμως να φιλοξενήσουν στα εδάφη τους ούτε έναν πρόσφυγα! 
Χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και πως μας την έχουν στήσει την παγίδα;
Η Ανθρωπότητα στην Δύση πάλι, δείχνει να μην έχει διδαχθεί απολύτως τίποτε από την Ιστορία. 
Νομίζετε πως όλα γύρω μας είναι και θα παραμείνουν καλά; Πως εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες θα ανέβουν προς την Ευρώπη ή θα στοιβαχθούν σε κάποιο στρατόπεδο στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα και θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα και όλα θα είναι καλά; Πως τον χειμώνα στην χώρα μας θα μπορούμε να ζήσουμε ήρεμοι, κάνοντας εκλογές και ασχολούμενοι με τον Τσίπρα και τις γραφικότητες τύπου «μαγκάκου και ψευτράκου»; 
Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι ΌΛΟΙ θα ξαναζήσουμε έναν μεσαίωνα, ακόμα ποιο σκοτεινό από την χριστιανικό, με προφανώς μεγαλύτερη διάρκεια. Αδιανόητο να προβλέψει κάποιος το μέγεθος της αλλοίωσης που θα κληρονομήσουμε στην σκέψη και τις κοινωνικές μας συμπεριφορές με όλα όσα συμβαίνουν! 
Η Ανθρωπότητα, όπως δείχνουν τα πράγματα, κάνει άλματα, ΑΛΛΑ προς την λάθος κατεύθυνση…
Υ.Γ. Ο Ιμπεριαλισμός, από τη φύση του εχθρικός στους λαούς, δεν έχει τελειώσει το έργο του, δεν είναι άλλωστε δυνατό μια και οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και ανταγωνισμοί αποτελούν αναπόσπαστο συστατικό του, που οδηγεί αναπόφευκτα σε σκληρούς ανταγωνισμούς για το μοίρασμα και ξαναμοίρασμα των αγορών και των σφαιρών επιρροής. ΆΡΑ τα χειρότερα είναι εμπρός μας…
Είμαστε όμως έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε; Πολύ φοβάμαι πως ΟΧΙ…                       ethnikismos.net
                                                                                                               ΠΗΓΗ

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.  

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...