Translate

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ -Δρομολογείται η παράδοση της ΕΛΒΟ στους γερμανούς και τους τούρκους


Το κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δρομολογεί την επί πινακίου φακής εξευτελιστική παράδοση της ΕΛΒΟ είτε στους γερμανούς της Kraus-Meffei Wegmann είτε στους τούρκους συνεργάτες της νοτιοαφρικανικής Paramount.
Στις 15 Μαΐου 2017 και ώρα πέμπτη απογευματινή έληξε η προθεσμία κατάθεσης προσφορών από ξένους "επενδυτές" για την εξαγορά της ΕΛΒΟ, μιας εξαιρετικά νευραλγικής Ελληνικής Πολεμικής Βιομηχανίας. Η δικαιολογία της πώλησης της ΕΛΒΟ από το κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με δεκανίκια τους την Νέα Δημοκρατία είναι ότι η ΕΛΒΟ είναι μια χρεοκοπημένη εταιρία που δεν μπορεί να ορθοποδήσει πια με κανένα τρόπο.
Βέβαια κανένας επενδυτής δεν σπεύδει να αποκτήσει μια εταιρία εάν αυτή είναι πλήρως χρεοκοπημένη και γενικότερα ανίκανη να ορθοποδήσει ξανά σε ανταγωνιστικά και οικονομικά πλαίσια. Όμως με την λήξη της προθεσμίας είχαν κατατεθεί δυο προσφορές, μια από την γερμανική Kraus-Meffei Wegman και μια από την νοτιοαφρικανική Paramount Group, που διατηρεί συνεργασία με την τουρκική πολεμική βιομηχανία ASELSAN.
Υπενθυμίζεται ότι για μια εταιρία όπως η ΕΛΒΟ η τιμή εκκίνησης για τους ενδιαφερόμενους "επενδυτές" είχε οριστεί από το ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο του Τσίπρα, του Καμμένου και του Μητσοτάκη στο ευτελές ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Δυστυχώς σήμερα η λήψη αποφάσεων για ζητήματα σχετικά με την Εθνική Άμυνα βρίσκεται στα χέρια των κομμουνιστών εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ και στα χέρια των πατριδοκάπηλων ΑΝΕΛ που θέλουν στυγνά να ξεπουλήσουν την ΕΛΒΟ πλήττοντας καίρια την αμυντική αποτρεπτική ικανότητα της Ελλάδος.
Αντιθέτως η πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι η ΕΛΒΟ να παραμείνει στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου υποστηρίζοντας άριστα το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που πιστά υπηρετούν την ασφάλεια και εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com