Translate

Άθλιες ψευδολογίες Βούτση για να “δικαιολογήσει” την παράνομη αποβολή της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από την Βουλή

Ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ανακοίνωσε την πρότασή του, η οποία υπερψηφίστηκε από το μνημονιακό τόξο για την παράνομη αποβολή του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις για το 4ο Μνημόνιο του Σύριζα.
Ο κομμουνιστής πρόεδρος της Βουλής στήριξε αυτήν την παράνομη απόφαση προσχηματικά στο στημένο επεισόδιο Δένδια.
Για να δικαιολογήσει μάλιστα αυτήν την πρωτοφανή σταλινικού τύπου μεθόδευση δήλωσε από βήματος Βουλής: "...όσο και η προτεινόμενη σήμερα προς της Ολομέλεια απόφαση που αφορά στο σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τεκμηριώνεται από την πλήρη κάλυψη, η οποία δόθηκε μετά το πέρας όλων των θλιβερών και αντιδημοκρατικών πράξεων από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής εκ μέρους όλης της παράταξης, δυστυχώς τέτοιας πρωτοφανούς έκτασης συμβάν...".
Ο πρόεδρος της Βουλής ψευδολογεί εν γνώσει του, καθώς στην διαδικασία των επιτροπών δεν υπάρχει Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος από τα κόμματα, αλλά ειδικός αγορητής.
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός μετά το στημένο επεισόδιο Δένδια ασφαλώς και δεν μίλησε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, όπως ψευδέστατα δήλωσε ο Βούτσης.
Το μνημονιακό τόξο όμως όχι μόνο παρερμήνευσε τα λεγόμενα του, αλλά τον "έχρισε" και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που δήθεν ανέλαβε την συλλογική ευθύνη για το στημένο επεισόδιο Δένδια.
Όσες παράνομες και σταλινικού τύπου μεθοδεύσεις και να χρησιμοποιήσουν, η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στο πλευρό του Ελληνικού Λαού ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com