Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαδραστικός χάρτης αποκαλύπτει τα ποσοστά ανθρωποκτονιών σε όλο τον κόσμο


Το εμπόριο ναρκωτικών, οι πόλεμοι των συμμοριών, η πολιτική αστάθεια, η διαφθορά
και η φτώχεια συνδυάζονται για να προκαλέσουν την αυξημένη βία ανθρωποκτονιών σε όλο τον κόσμο
Αυτός ο διαδραστικός χάρτης δείχνει την κατανομή της δολοφονικής βίας σε ολόκληρο τον κόσμο, και πως είναι συγκεντρωμένη κυρίως στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Στην πραγματικότητα, εννέα από δέκα από τα πιο επικίνδυνα μέρη από την άποψη των δολοφονιών είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την περιοχή.
Είναι σχεδιασμένος για να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά από εμπειρογνώμονες για τη μείωση της εγκληματικότητας
Οι χρήστες μπορούν να περιστραφούν στον 3D χάρτη του κόσμου και να κάνουν κλικ πάνω στις χώρες για να δουν τα ποσοστά δολοφονιών με αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με το συνολικό αριθμό των ανθρωποκτονιών, το ποσοστό ανθρωποκτονιών, και τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με το φύλο, την ηλικία και τα όπλα.
Ο χάρτης δείχνει ότι η Ονδούρα έχει το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών στον κόσμο, με 7.172 ανθρωποκτονίες το 2012 – ποσοστό 85,5 ανά 100.000 people.
Σχεδόν τα μισά από τα θύματα ήταν ηλικίας μεταξύ 15 και 29, και 92 τοις εκατό από αυτούς ήταν άνδρες. Αυτή η εικόνα δείχνει τα μέλη της συμμορίας του δρόμου «MS13» σε μια φυλακή στο Tamarac, της Ονδούρας.
ondoyra
Η Βενεζουέλα έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών, σύμφωνα με το χάρτη, με 53,7 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 ανθρώπους.
Αυτή η συγκλονιστική εικόνα, ελήφθη στο δρόμο του Καράκας και δείχνει τις συνέπειες μιας επίθεσης κατά αστυνομικού
Venezuela
Η μόνη χώρα περιλαμβάνονται στο top 10 των χωρών με τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών εκτός από τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική είναι η Σουαζιλάνδη, η οποία έχει ένα ποσοστό δολοφονιών των 33,8 ανά 100.000.
The_only_country_to_be_included_in_the_top_10_of_countrie
Ανάμεσα στα ασφαλέστερα μέρη στον κόσμο, όσον αφορά τον κίνδυνο να δολοφονηθούν είναι η Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του Ηνωμένου Βασιλείου.
eyropi

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...