Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Το νέο παγκόσμιο δεδομένο μετά την ανθρωποθυσία στο Μάντσεστερ

Ο τρόμος έχει εγκατασταθεί οριστικά στην Ευρώπη. Χάρη σε αυτόν οι ελευθερίες περιορίζονται και οι πολίτες δέχονται μέτρα καταπάτησης της
ατομικής ελευθερίας που δεν θα δέχονταν υπό κανονικές συνθήκες. Ο Κοινοβουλευτισμός της Νέας Τάξης χρησιμοποιεί μεθόδους δικτατορίας, τις οποίες όμως αποδέχεται αν όχι ζητά ο «κυρίαρχος λαός».
Κανείς δεν θέλει να φανταστεί το σχέδιο που ξετυλίγεται εις βάρος των ανθρώπων, με εργαλείο το «Ισλάμ».
Αυτή την φορά όμως η ανθρωποθυσία περιελάμβανε παιδιά, τα οποία θυσιάστηκαν στον βωμό του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος ενδέχεται να παρουσιαστεί σύντομα, προκειμένου να προσφέρει «ασφάλεια» και «θαλπωρή» απέναντι στην τρομοκρατία που οι δικοί του εγκάθετοι προκαλούν στον πλανήτη.
Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση, αν την ώρα της επίθεσης εναντίον των παιδιών, οι γνωστές κάστες που κινούν τα νήματα της πολιτικής αλλά και της τρομοκρατίας, εκ μέρους της παγκόσμιας εξουσίας, πανηγύριζαν, αν όχι τελετουργούσαν, με αφορμή τον θάνατο μικρών παιδιών.
Ο δρόμος της έλευσης του παγκόσμιου ηγέτη στρώνεται με αίμα! Αίμα αθώων παιδιών, τα οποία βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν μια συναυλία, η οποία έμελλε να είναι η τελευταία τους.
Αν οι πολίτες δέχονταν μέτρα περιορισμού της ελευθερίας για την δική τους ασφάλεια, σκεφτείτε πόσα ακόμα θα δεχθούν, όταν έχουν πεισθεί πως κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά τους. Αυτό είναι το νέο δεδομένο της ανθρωποθυσίας στην Αγγλία.
Η επίθεση στόχευσε απευθείας τα παιδιά!

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου