Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόεδρος Αυστρίας: Τώρα που κέρδισα τον «ακροδεξιό» θα φορέσω μαντίλες σε όλες τις γυναίκες

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που όλο το σύστημα είχε στραμμένο το βλέμμα του στην Αυστρία και στον «ακροδεξιό κίνδυνο» που αναδυόταν από τις εκεί προεδρικές εκλογές.
Τελικώς, ο «οικολόγος» υποψήφιος αφότου προσπάθησε μια φορά με νοθεία τις εκλογές, κατάφερε να επικρατήσει οριακά του πατριώτη υποψηφίου και να αναδειχθεί πρόεδρος της Αυστρίας. Αμέσως μετά, φρόντισε να δείξει ότι ο μόνος πραγματικός ρατσιστής στην όλη ιστορία ήταν ο ίδιος.
Σε σοκαριστική δήλωσή του, είπε: «Οι γυναίκες που φορούν τη μαντίλα, υφίστανται διακρίσεις στην Αυστρία, σε βαθμό που θα πρέπει να εξετάσει κάποιος αν θα πρέπει να καλέσει όλες τις γυναίκες να την φορέσουν από συμπόνια προς τις μουσουλμάνες».
Τι έχουν να πουν τώρα οι «φεμινίστριες», οι «αντιρατσίστριες» και όλες οι «προοδευτικές» της Αυστρίας και ολάκερης της Γηραιάς Ηπείρου; Θα φορέσουν και αυτές τις μαντίλες και τις μπούρκες για να δείξουν «συμπόνια προς τις μουσουλμάνες»; 
πηγη

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...