Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bell FCX-001> Η πολυτέλεια εκατομμυρίων στον αέρα! vid

Για  τους περισσότερους, το ελικόπτερο είναι μια απλή, ιπτάμενη μηχανή με περιστρεφόμενους έλικες, «σβούρες» όπως τις ονομάζουν κάποιοι. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για εξαιρετικά σύνθετες
μηχανές που απαιτούν μεγάλη ικαανότητα για να τις πετάξει κανείς και βέβαια να τις διατηρήσει στον αέρα. Στα βασικά τους χαρακτηριστικά, τα ελικόπτερα έχουν μείνει σχεδόν ίδια από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα κι αυτό γιατί τα μηχανικά τους μέρη μοιάζουν με κρίκους αλυσίδας που αν αλλάξεις κάποιον πρέπει να αλλάξεις και τον επόμενο. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που η τεχνολογική τους εξέλιξη και πρόοδος είναι βασανιστικά αργή.
Σήμερα όμως, η Bell Helicopter, η γνωστή αμερικάνικη εταιρεία αεροδιαστημικής με έδρα το Texas, θυγατρική της Textron, δηλώνει έτοιμη για το επόμενο «βήμα», για τα ελικόπτερα του μέλλοντος. Ο λόγος για το Bell FCX-001, ένα πρωτότυπο μοντέλο της εταιρείας το οποίο είναι εξυπνότερο, ασφαλέστερο, αποδοτικότερο και ευκολότερο να πετάξει. Σύμφωνα με τη Bell, το FCX-001 είναι το αποτέλεσμα της εργασίας έξι μηνών από μια ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών. Είναι ουσιαστικά ένας τρισδιάστατος «οδικός χάρτης» που ενσωματώνει τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τις καινοτομίες σε μια συναρπαστική συσκευασία που επιτρέπει και στη δημιουργική ομάδα και στους μελλοντικούς πελάτες να οραματιστούν την επόμενη γενιά των ελικοπτέρων.
Οι νέες τεχνολογίες του FCX-001 περιλαμβάνουν ένα υβριδικό σύστημα προώθησης, που είναι απλούστερο να λειτουργήσει, ένα κατά της στρεπτικής ροπής σύστημα στον βραχίονα της ουράς που είναι ασφαλέστερος και πιο ήρεμος, νέες λεπίδες στροφέων για την ενισχυμένη αποδοτικότητα και μια προηγμένη καμπίνα πτήσης για να διευκολύνει το φόρτο εργασίας του πιλότου.
Για τους επιβάτες, τα εξατομικευμένα συστήματα στην καμπίνα, καθιστούν την πτήση πιο λειτουργική και πιο ευχάριστη καθώς θα μπορούν να φιλοξενήσουν από μία τηλεδιάσκεψη έως την άνετη παρακολούθηση μίας κινηματογραφικής ταινίας. 

Το FCX-001 είναι ακριβώς το πρώτο βήμα στη δημιουργία του ελικοπτέρου του μέλλοντος, λένε στη Bell. Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής και σχεδίου της εταιρίας συνεχίζει την εργασία της, πίσω από κλειστός πόρτες και όταν είναι έτοιμη, η Bell θα αποκαλύψει το επόμενο βήμα στα ελικόπτερα του μέλλοντος.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου