Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΥΣΤΗΡΙΑ: B-47 Stratojet: Το αεροπλάνο που μετέφερε πυρηνικά και αγνοείται από το 1956


Στις 10 Μαρτίου του 1956, πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα εξαφανίστηκε ένα Boeing B-47.
 Το Boeing B-47 Stratojet απογειώθηκε από την Βάση MacDill της Πολεμικής Αεροπορίας στην Φλώριδα, για μία πτήση με εναέριο
ανεφοδιασμό και χωρίς ενδιάμεσο σταθμό προς την Αεροπορική Βάση Ben Guerir στο Μαρόκο.
 Όταν προσπάθησε να ξεκινήσει ανεφοδιασμό, στα 14.000 πόδια (4.267 m), το Β-47 απέτυχε να έρθει σε επαφή με το αεροπλάνο ανεφοδιασμού.
 Το αεροσκάφος μετέφερε δύο πυρηνικά όπλα σε κιβώτια μεταφοράς. Παρά την εκτεταμένη έρευνα, συντρίμμια δεν βρέθηκαν ποτέ, και το σημείο της συντριβής ποτέ δεν εντοπίστηκε.
 Το πλήρωμα έχει κηρυχθεί νεκρό, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Gordon M. Insley, 32 ετών, ο παρατηρητής Ronald L. Kurtz, 22 ετών, και ο Robert H.-Hodgkin, 31 ετών.
 Η τελευταία θέση του αεροσκάφους ήταν πάνω από την Μεσόγειο Θάλασσα, νοτιοανατολικά του Πορτ Say, ενός αλγερινού παραθαλάσσιου χωριού κοντά στα σύνορα του Μαρόκου.
 Ένα γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι το αεροπλάνο μπορεί να έχει εκραγεί κατά την πτήση του κοντά στην Sebatna στο ανατολικό Μαρόκο. Η Πολεμική Αεροπορία ανέφερε ότι η τελευταία σχετική έκθεση το προσδιορίζει περίπου 90 μίλια νοτιοδυτικά του Οράν.
 Αεροπλάνα και γαλλικά στρατεύματα αναπτύχθηκαν για να ψάξουν την περιοχή, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ συντρίμμια.
 Η Επίσημη Πολεμική Αεροπορία είπε επίσης ότι τα πλοία από το Βασιλικό Ναυτικό εγκατέλειψαν τον εντοπισμό του μετά από μία εξαντλητική έρευνα που απέτυχε να εντοπίσει το αεροσκάφος, τα όπλα του, και το πλήρωμά του.
                                                             Αναστάσιος Ντίνος

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.