Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ Στο 48% η ΝΔ, μάχη ΚΚΕ, Χρυσής Αυγής, ΣΥΡΙΖΑ (9-11%) για την 2η θέση! Οι δημοσκοπήσεις είναι αυτή τη φορά πιο τρομακτικές από ποτέ για τον Σύριζα

Με αυτά που μας ζητάνε να ψηφίσουμε δίνουμε στον Μητσοτάκη την αυτοδυναμία. Αλλά θα ψηφίσουμε για να παραμείνουμε 2 ακόμη χρόνια στην εξουσία. Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κυβερνήσουμε ποτέ ξανά!!
Τρομαγμένοι οι βουλευτές του Σύριζα (ανάμεσά τους ο συνομιλητής μας) από τοΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ του Τσακαλώτου επιλέγουν το μέλι της Εξουσίας και την υπεράσπιση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους-βλέπε τι συνέβη με το Ελεγκτικό Συνέδριο και τους ΟΤΑ-παρά την προσφγή στις κάλπες. Κι αυτό γιατί δεν μπορούν να διανοηθούν τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές όταν εκτός των άλλων θα δουλεύουν στο φουλ οι μηχανές των πλειστηριασμών και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο κόκκινο θ΄αλλάζουν χέρια.
-Φοβάμαι ότι δουλεύουμε για τον Μητσοτάκη…Εχουμε προκαλέσει τόση ζημιά στην Οικονομία που θα αρκεί η αλλαγή κυβέρνησης για να έλθουν επενύσεις στην Ελλάδα! Ο Τσακαλώτος μάς έδωσε την χαριστική βολή!
Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις είναι αυτή τη φορά πιο τρομαχτικές από ποτέ για τον Σύριζα καθώς εμφανίζουν την ΝΔ του Μητσοτάκη στο 48%, δηλαδή σε καραμανλικά ποσοστά, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται και δημόσια παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή υπέρ του Μητσοτάκη. Εντυπωσιακή άνοδο και για το ΠΟΤΑΜΙ παρά τις διαρροές των βουλευτών.
Την ίδια ώρα το κυβερνών κόμμα κατρακυλάει στο 10% και δίνει μάχη με το ΚΚΕ και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την 2η θέση!
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή:
NΔ 45-48%
ΣΥΡΙΖΑ 9-11%
ΚΚΕ 8-10
ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ 8-10%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 7%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 4,5%
ΠΟΤΑΜΙ 4,5%
ΑΝΕΛ 4%
Στο μεταξύ κι ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη σύμφωνα με τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις της Κομισιόν αναμένει εντυπωσιακή ανάπτυξη με την οικονομική εφημερίδαHandelsblatt στην ηλεκτρονική της έκδοση να κάνει λόγο για «Χρυσές εποχές για την ευρωζώνη», επισημαίνοντας ότι «η οικονομική ανάπτυξη παίρνει νέα ώθηση σύμφωνα με την Κομισιόν.
«Περισσότερη ανάπτυξη, λιγότεροι άνεργοι, μικρότερα χρέη: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει θετική εξέλιξη για την ευρωζώνη για το τρέχον και το επόμενο έτος», επισημαίνει η εφημερίδα του Ντύσελντορφ-μεταδίδει η DW-, εστιάζοντας στην περίπτωση της Ελλάδας, για την οποία η Κομισιόν διόρθωσε επί τα χείρω τις προηγούμενες εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη. Επικαλούμενη τις προβλέψεις της Κομισιόν η Handelsblatt αναφέρει ότι «η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας εξαρτάται από το τέλος της διαμάχης για τις μεταρρυθμίσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων δανειστών».
Η ιστοσελίδα της εβδομαδιαίας εφημερίδας Die Zeit αναφέρει ότι «οι χρονοβόρες μεταρρυθμίσεις εξασθενούν την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ελληνική οικονομία», επισημαίνοντας ότι «εν μέσω των διαπραγματεύσεων σχετικά με την εκταμίευση πρόσθετης βοήθειας προς τη χρεωμένη Ελλάδα η Κομισιόν διόρθωσε προς τα κάτω την πρόβλεψή της για την οικονομική εξέλιξη της χώρας». Όπως παρατηρεί μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, «οι διαπραγματεύσεις για περαιτέρω εκταμιεύσεις από το πρόγραμμα διάσωσης παρατείνονται. Η Ελλάδα χρειάζεται επιπλέον χρήματα μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και επίκειται η εξόφληση ποσού ύψους επτά δις ευρώ. Η χώρα αδυνατεί να καταβάλει αυτά τα χρήματα με τις δικές της δυνάμεις».
«Η Ευρώπη αφήνει σιγά-σιγά πίσω της την οικονομική κρίση», γράφει η Stuttgarter Nachrichten. Η εφημερίδα της Στουτγάρδης επισημαίνει ωστόσο ότι η Ιταλία παραμένει εστία ανησυχίας στην ευρωζώνη λόγω των εκτιμήσεων για ανάπτυξη μόλις 0,9% και ποσοστό ανεργίας 11,5% το 2017. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, «η Κομισιόν τοποθετεί σε περίπου διπλάσια (σ.σ. σε σχέση με την Ιταλία) επίπεδα το ποσοστό ανεργίας στην υπερχρεωμένη και οικονομικά κλονισμένη Ελλάδα, δηλαδή σε 22,8%. Η μακρά αβεβαιότητα σχετικά με την προσδοκώμενη συμφωνία για το χρέος με τους δανειστές της Ελλάδας φρέναρε την ανάπτυξη στη χώρα (…)», σημειώνει η SN.
O Σύμβουλος Εκδοσης του Κουρδιστού Πορτοκαλιού Αθανάσιος Χ. Παπανδρόπουλος παρουσιάζει την αιτία της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνουμε κα η οποία δεν είναι άλλη από το διεφθαρμένο δημόσιο και τους πραιτωριανούς υπαλλήλους  σε αγαστή συνεργασίας με τους εγχώριους Ολιγάρχες οι οποίοι έχουν τον τρόπο τους διαχρονικά με όλες τις κυβερνήσεις.
Μόνον μέσα από την ισοπέδωση της αυταπασχόλησης, το πελατειακό κράτος μπορεί να χρηματοδοτεί τους πραιτωριανούς του, ήτοι την δημοσιοϋπαλληλία

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.