Translate

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ: Απο τη Δευτέρα 173 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά

Αυξάνονται οι ροές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, 173 άτομα πέρασαν από την Δευτέρα στα νησιά. Από αυτούς οι 58 πέρασαν στη Χίο και οι 115 στη Σάμο…

 Συνολικά 173 λαθρομετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 48ωρο, από το πρωί του Δευτέρας 22 Μαΐου έως σήμερα το πρωί, Τετάρτη 24 Μαΐου. 
 Από αυτούς οι 58 πέρασαν στη Χίο και οι 115 στη Σάμο. Οι ροές προς τη Λέσβο το ίδιο διάστημα ήταν μηδενικές.
 Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, συνολικά στα νησιά, σε καταυλισμούς και άλλες δομές, σήμερα βρίσκονται 8.892 άτομα. Από αυτά 3.083 στη Λέσβο, 3.889 στη Χίο και 1.920 στη Σάμο.
Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης; - Πίσω από την εσκεμμένη και μόνιμη παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ για τους λαθρομετανάστες κρύβονται πολλές αλήθειες. Όχι μόνο η «δαιμονοποίηση», σε βαθμό πλήρους εξαφάνισης από το λεξιλόγιο των καθεστωτικών δημοσιογράφων, της έννοιας λαθρομετανάστες, η οποία αντικαθίσταται σε μόνιμη βάση από τις λέξεις «πρόσφυγες» και «παράτυποι μετανάστες».

Η απόκρυψη της αλήθειας και πολύ περισσότερο η παραποίησή της έχει να κάνει και με άλλους τομείς όπως στο ότι στο περιθώριο της ενημέρωσης, στο όριο της αποσιώπησης, βλέπουμε τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου. Η πολύ βολική, αλλά αναληθής εξήγηση, που δίδεται από τους διαστρεβλωτές της ενημέρωσης για τα περιστατικά αυτά αφορά, υποτίθεται, απλώς τις σειρές προτεραιότητας ανάμεσά τους στις ουρές τις οποίες σχηματίζουν.

Το ότι με το που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας οργανώνονται σε ομάδες με βάση τον τόπο καταγωγής τους δεν λέει τίποτα στους εγχώριους υποστηρικτές τους; Οι σύριοι με τους σύριους, οι πακιστανοί με τους πακιστανούς, οι αφγανοί με τους αφγανούς, αφήνοντας στον σκουπιδοτενεκέ, όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος, τις διάφορες ξεπερασμένες από την πραγματικότητα θεωρίες για «ταξικά αδέρφια», «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα» κ.τ.λ., αποδεικνύοντας ότι η εθνική αλληλεγγύη είναι η μόνη φυσική αλληλεγγύη.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com