Translate

Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν κατά του Άσαντ! vid Η Ρώσικη απάντηση!

Η πρώτη σφοδρή αμερικανική επίθεση είναι γεγονός.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), συνολικά 59 πύραυλοι Τόμαχοκ εκτοξεύθηκαν και χτύπησαν συριακή βάση που ελέγχει η πλευρά του Άσαντ στη Συρία, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αναλαμβάνει
δράση, μόλις λίγα 24ωρα μετά την ''χημική επίθεση'' στα βόρεια της χώρας.
Με αυτόν τον τρόπο ο Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποίησε αυτό που πολλοί περίμεναν πως είναι θέμα χρόνου, δηλαδή μία σφοδρή επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία. Αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται να πλήττεται η πλευρά του Άσαντ.
Πιο συγκεκριμένα, χτυπήθηκε ιδιαίτερα η αεροπορική βάση αλ Σαριάτ, όπου και πιστεύεται ότι απογειώθηκαν τα συριακά μαχητικά που ευθύνονται για την ειδεχθή χημική επίθεση στο Ιντλίμπ. Η επίθεση εκείνη έγινε αιτία για το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και μικρών παιδιών, αλλά και ενός πρωτοφανούς κύματος παγκόσμιας κατακραυγής.
Οι διεθνείς αντιδράσεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, τη στιγμή που η ίδια η Ρωσία είχε υποστηρίξει πως για την χημική επίθεση στη Συρία ευθύνονται οι αντάρτες και όχι ο Άσαντ.
Κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει πλέον.


Η ρωσική απάντηση, θα πρέπει να είναι το ίδιο ακαριαία με το αμερικανικό χτύπημα και με την ίδια τεχνολογία.
Για το λόγο αυτό είναι λογικό να περιμένουμε ρωσικό χτύπημα με τους αντίστοιχους ρωσικούς πυραύλους τύπου CRUISE.
Oι πύραυλοι αυτοί, μπορεί να εκτοξευθούν από πλοία επιφανείας, από υποβρύχια, από στρατηγικά βομβαρδιστικά που σταθμεύουν στην Συρία, ακόμη και από το σύστημα CLUB K, που βασίζεται στη χρήση εμπορικών container που έχουν μέσα τους πυραύλους.
Για την ώρα, η μόνη ρωσική κίνηση, είναι η αποχώρηση από το μνημόνιο ανταλλαγής πληροφοριών για την κίνηση μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Συρία, που υπογράφηκε τον Οκτώβριο του 2015.
Έτσι αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία, όλοι πυροβολούν τους πάντες πάνω από την Συρία και θα δούμε ίσως αρκετές καταρρίψεις αν δεν αλλάξει κάτι στο όλο σκηνικό.
Τα οπλικά συστήματα που μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιήσει η Ρωσία είναι:
Πλοία επιφανείας και υποβρύχια, εκτόξευσης πυραύλων τύπου cruise
Θυμίζω, ότι οι Ρώσοι δουλεύουν πάντοτε, κάτω από το καπάκι, οπότε περιμένουμε τα αποτελέσματα σε σχέση με το κατά πόσο θα επιτραπεί στον Τραμπ να διοικήσει τις ΗΠΑ με αντάλλαγμα την αποφυγή ενός παγκοσμίου πολέμου
                                                                                                    EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com