Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έτσι παίρνουν τον έλεγχο της "προοδευτικής" Σουηδίας οι μουσουλμάνοι! vid

Εικόνες που σύντομα θα δούμε και στην Ελλάδα, αν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της μαλακίας   ---- Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η νομιμοποίηση των ισλαμιστών σε χώρες όπως η Σουηδία, καθώς ήδη ουκ ολίγοι έχοντας αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα, μπορούν και συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας ενεργώντας για το συμφέρον των...''μειονοτήτων''.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα προάστια της πρωτεύουσας της Σουηδίας, τα οποία εδώ και καιρό τελούν υπό κατάληψη από συμμορίες μουσουλμάνων, λειτουργώντας ουσιαστικά ως γκέτο.

Η κοινότητα του Sigtuna, λίγο έξω από την Στοκχόλμη, γίνεται η πρώτη περιοχή που επίσημα περνά στα χέρια των μουσουλμάνων με κάθε...νομιμότητα η οποία παρέχεται από την πολιτεία!
Το σχέδιο αυτό υλοποιείται σήμερα από τα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος προερχόμενα από τη συριακή κοινότητα της πόλης, θέλοντας να ισχυροποιήσουν την "νόμιμη κυριαρχία" τους επί των εδαφών αυτών!
Μάλιστα η "εξαγορά εδαφών" ξεκίνησε ήδη από το 2002 στην περιοχή, έναντι απειροελάχιστου ποσού, ωστόσο τώρα με τις ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών το θέμα έχει πάρει διαστάσεις.
Πάντως σύμφωνα με πολλούς αξιωματούχους και δημοσιογράφους από την σκανδιναβική χώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, καθώς πολλάκις στο παρελθόν έχουν δοθεί προνόμια σε σύριους επιχειρηματίες ή ακόμη και σε απλές κοινότητες μουσουλμάνων να επενδύσουν στην χώρα ή ακόμη και να τους χαριστούν ολόκληρες εκτάσεις.
                                                                                                                   EL.gr

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...