Translate

Έτσι παίρνουν τον έλεγχο της "προοδευτικής" Σουηδίας οι μουσουλμάνοι! vid

Εικόνες που σύντομα θα δούμε και στην Ελλάδα, αν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της μαλακίας   ---- Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η νομιμοποίηση των ισλαμιστών σε χώρες όπως η Σουηδία, καθώς ήδη ουκ ολίγοι έχοντας αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα, μπορούν και συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας ενεργώντας για το συμφέρον των...''μειονοτήτων''.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα προάστια της πρωτεύουσας της Σουηδίας, τα οποία εδώ και καιρό τελούν υπό κατάληψη από συμμορίες μουσουλμάνων, λειτουργώντας ουσιαστικά ως γκέτο.

Η κοινότητα του Sigtuna, λίγο έξω από την Στοκχόλμη, γίνεται η πρώτη περιοχή που επίσημα περνά στα χέρια των μουσουλμάνων με κάθε...νομιμότητα η οποία παρέχεται από την πολιτεία!
Το σχέδιο αυτό υλοποιείται σήμερα από τα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος προερχόμενα από τη συριακή κοινότητα της πόλης, θέλοντας να ισχυροποιήσουν την "νόμιμη κυριαρχία" τους επί των εδαφών αυτών!
Μάλιστα η "εξαγορά εδαφών" ξεκίνησε ήδη από το 2002 στην περιοχή, έναντι απειροελάχιστου ποσού, ωστόσο τώρα με τις ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών το θέμα έχει πάρει διαστάσεις.
Πάντως σύμφωνα με πολλούς αξιωματούχους και δημοσιογράφους από την σκανδιναβική χώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, καθώς πολλάκις στο παρελθόν έχουν δοθεί προνόμια σε σύριους επιχειρηματίες ή ακόμη και σε απλές κοινότητες μουσουλμάνων να επενδύσουν στην χώρα ή ακόμη και να τους χαριστούν ολόκληρες εκτάσεις.
                                                                                                                   EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com