Translate

Ηχηρή ρωσική απάντηση προς Μ.Βρετανία και ΝΑΤΟ vid

Ούτε 24ωρο δεν πέρασε από το προκλητικό δημοσίευμα των βρετανικών ΜΜΕ, που εξήρε την παρουσία του βρετανικού πολεμικού ναυτικού στην Μαύρη Θάλασσα, κάνοντας λόγο για περίεργα μηνύματα προς τον Πούτιν από το βασιλικό ναυτικό της Μ.Βρετανίας.

Η Ρωσική πλευρά φρόντισε να μην μείνει αναπάντητο, με ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
"Η Βρετανία θα «σβηστεί κυριολεκτικά από τον χάρτη» εάν εισέλθει σε πυρηνικό πόλεμο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν", προειδοποιεί ο Ρώσος γερουσιαστής Φράντς Κλίνσεβιτς, ανταπαντώντας ουσιαστικά στην προκλητική στάση του βρετανικού τύπου και συνεχίζοντας:
"Στην καλύτερη περίπτωση αυτή η δήλωση (του Βρετανού ΥΠΑΜ) μου θα πρέπει να ληφθεί ως στοιχείο ψυχολογικού πολέμου, το οποίο φαίνεται ιδιαίτερα αηδιαστικό σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Διαφορετικά, ακούγεται πολύ άσχημα, γιατί δημιουργείται μια λογική ερώτηση: Σε ποιον θα χρησιμοποιήσει η Βρετανία προληπτικά πυρηνικά όπλα;".
Νωρίτερα, παράλληλα με τα προκλητικά δημοσιεύματα της Daily Mail, ο Βρετανός ΥΠΑΜ είχε φροντίσει να στείλει μήνυμα πολεμικού χαρακτήρα προς την Μόσχα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η χώρα του θα χρησιμοποιήσει...προκλητικά πυρηνικά όπλα εναντίον ενός μεγάλου κράτους
EL,gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com