Translate

Τα Σκόπια κηρύσσονται σε κατάσταση πολέμου – Ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων σε πόλεις – Τετ α τετ με UCKαδες – Σε καταφύγιο του πρώην γιουγκοσλαβικού στρατού το Αρχηγείο του Ιβάνωφ vid

Ωρα μηδέν για τα Σκόπια αλλά και για ολόκληρα τα Βαλκάνια καθώς έχουμε επιβεβαιωμένη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων από και προς την πρωτεύουσα Σκόπια (15 χλμ βόρεια της πόλης) αλλά και στις  πόλεις του Γκοστιβάρ,  Στρούγκας και κά .
Οι Αλβανοί UCKάδες είναι πάνοπλοι έτοιμοι σε προκαθορισμένες τοποθεσίες εντός της χώρας και πολύ σύντομα θα επιτεθούν με πρόσχημα την άρνηση του προέδρου των Σκοπίων να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ζ.Ζάεφ. 
Πλέον είναι και θέμα ωρών να έχουμε την πρώτη ένοπλη αντιπαράθεση μετά από καιρό.
ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΙΒΑΝΟΦ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!
Ο πρώην επικεφαλής των σκοπιανών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών της χώρας Βλαντιμίρ Πιβοβάνωφ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και το κανάλι TAG εκτιμά ότι η κατάσταση ασφαλείας στην ΠΓΔΜ είναι λίγο πριν την έκρηξη.
 Σύμφωνα με τον ίδιο, η απερχόμενη κυβέρνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει σενάρια αποσταθεροποίησης που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί καν να φανταστεί.
Μονάδες τεθωρακισμένων ευρίσκονται στην έξοδο του χωριού Nova Breznica όπου δεκάδες ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ  κινούνται προς την περιοχή  «Jasen» στα Σκόπια έχοντας λάβει όλες τις προφυλάξεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δύναμη αυτή ετοιμάζεται να «συλλάβει»  υποτιθέμενους «πραξικοπηματίες» ενώ το πολιτικό σκηνικό στην χώρα είναι σε πλήρη αναβρασμό.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com