Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Twitter ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΠ!

Ο λογαριασμός του Trump στο Twitter, θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξάρτητα από το τι λέει, φαίνεται να είναι το συμπέρασμα του Jack Dorsey.
Ο Dorsey σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Backchannel, ανέφερε ότι οι πολιτικές της εταιρείας πρέπει να ισχύουν για όλους. Από την άλλη πλευρά, ο Τrump θα πρέπει να λογοδοτεί για αυτά που γράφει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει ο λογαριασμός του στο δίκτυο.
“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε ανοικτά κανάλια στους ηγέτες μας, είτε μας αρέσει αυτά που γράφουν είτε όχι, γιατί δεν ξέρω άλλο τρόπο να τους καταστήσω υπεύθυνους. Κάθε φορά υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, ένα μείγμα ελέγχου γεγονότων, διαφωνίας, συμφωνίας και ορισμένων τυχαίων πραγμάτων”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter για το θέμα.
Η δήλωσή του έρχεται μετά από πολλά παράπονα που εξέφρασαν οι χρήστες του διαδικτύου και ειδικότερα οι χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, για τις συνηθισμένες πρακτικές του Trump και την επίδραση ορισμένων από τα μηνύματα του στον κόσμο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter ανέφερε ότι η θέση του Τrump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών του δίνει το δικαίωμα να λέει ό, τι θέλει στο Twitter, ακόμα και αν δεν ακολουθεί τις πολιτικές της εταιρείας, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Κάθε τι που αναφέρει στο κοινωνικό δίκτυο αποθηκεύεται και υπάρχει σε μια βάση δεδομένων, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να λογοδοτήσει αργότερα.
Έτσι όπως φαίνεται εκτός από την προφανή αγάπη του Trump για το Twitter, το Twitter ελπίζει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα γράψει κάτι λάθος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δήλωση βόμβα του αμερικάνου πρεσβευτή: «Συγχαίρω τον Σύριζα γιατί το ξεπούλημα της Χώρας είναι στη σωστή κατεύθυνση»!

Σε καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύθηκε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο: “ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ! Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ

Πακιστανική «θύελλα» απόψε το βράδυ με «χορηγία» Αljazeera και αφορμή επιθέσεις Ομογενών από πρώην ΕΣΣΔ

Πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Πακιστανοί μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας από «φασίστες» στην περιοχή της δυτικής Αττικής σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων aljazeera.com το οποίο έχει σηκώσει «πολύ ψηλά» την συγκεκριμένη είδηση. Ας δούμε τι αναφέρει το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ» ΠΛΟΙΟ! Μεταφέρει Κούρδους μαχητές από την Συρία στην Νοτιοδυτική Τουρκία

Ένα πλοίο με την ονομασία «Ebu Reşit Santo», έχει αναστατώσει τους Τούρκους γιατί διαπιστώθηκε ότι εκτελεί δρομολόγια από το συριακό λιμάνι της Αττάλειας και μέσω βόρεια της Κύπρου και νότια του

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ To Πείραμα βρίσκεται σε εξέλιξη.Eπόμενη φάση το Ελληνικό Βitcoin!

Το Bilderberg club παρακολουθεί με ενδιαφέρον το κάθε επόμενο στάδιο
Η πρόσκληση και η φιλοξενία  του Ελληνα πρωθυπουργού από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι παρά επιβράβευση της άψογης εκτέλεσης του Πειράματος αλλά και τις επιθυμίας της οικογένειας Τραμπ να

Κατάσκοποι θα μπορούν να «βλέπουν» μέσα σε οποιοδήποτε δωμάτιο από τα σήματα Wi-Fi

Μπορείτε να μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο «δρομολογητή» (router) του σπιτιού και του γραφείου σας, ο οποίος αναλαμβάνει να λάβει και να στείλει ενσύρματα ή ασύρματα δεδομένα μέσω του διαδικτύου, όμως

Πως οι Δισεκατομμυριούχοι Γίνονται Δισεκατομμυριούχοι

Η Αμερική έχει τις μεγαλύτερες ανισότητες, το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, τις μεγαλύτερες φορολογικές επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα και τις μεγαλύτερες δημόσιες επιδοτήσεις για τραπεζίτες και δισεκατομμυριούχους από κάθε άλλη  αναπτυγμένη καπιταλιστική χώρα.