Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Twitter ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΠ!

Ο λογαριασμός του Trump στο Twitter, θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξάρτητα από το τι λέει, φαίνεται να είναι το συμπέρασμα του Jack Dorsey.
Ο Dorsey σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Backchannel, ανέφερε ότι οι πολιτικές της εταιρείας πρέπει να ισχύουν για όλους. Από την άλλη πλευρά, ο Τrump θα πρέπει να λογοδοτεί για αυτά που γράφει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει ο λογαριασμός του στο δίκτυο.
“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε ανοικτά κανάλια στους ηγέτες μας, είτε μας αρέσει αυτά που γράφουν είτε όχι, γιατί δεν ξέρω άλλο τρόπο να τους καταστήσω υπεύθυνους. Κάθε φορά υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, ένα μείγμα ελέγχου γεγονότων, διαφωνίας, συμφωνίας και ορισμένων τυχαίων πραγμάτων”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter για το θέμα.
Η δήλωσή του έρχεται μετά από πολλά παράπονα που εξέφρασαν οι χρήστες του διαδικτύου και ειδικότερα οι χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, για τις συνηθισμένες πρακτικές του Trump και την επίδραση ορισμένων από τα μηνύματα του στον κόσμο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter ανέφερε ότι η θέση του Τrump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών του δίνει το δικαίωμα να λέει ό, τι θέλει στο Twitter, ακόμα και αν δεν ακολουθεί τις πολιτικές της εταιρείας, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Κάθε τι που αναφέρει στο κοινωνικό δίκτυο αποθηκεύεται και υπάρχει σε μια βάση δεδομένων, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να λογοδοτήσει αργότερα.
Έτσι όπως φαίνεται εκτός από την προφανή αγάπη του Trump για το Twitter, το Twitter ελπίζει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα γράψει κάτι λάθος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα