Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NWO Δείτε πως προπαγανδίζουν την αθρόα λαθρομετανάστευση!ΝΤΠ

Διεθνή οικονομικά κέντρα πιέζουν κυβερνήσεις να ανοίξουν τα σύνορα(sic)
Αυτό που συμβαίνει με την λαθρομετανάστευση είναι απίστευτο: ενώ πολλά κράτη της Ευρώπης έχουν καταλάβει το "κόλπο" και κλείνουν τα
σύνορά τους και ενώ στις εκλογές των ευρωπαϊκών κρατών πολλοί υποψήφιοι "γυρνούν την πλάτη" στην παγκοσμιοποίηση, εντούτοις οι γνωστοί "κεφαλαιούχοι" και "επενδυτές" συνεχίζουν να εξαπολύουν προπαγάνδα υπό την μορφή "μελετών" και "στοιχείων". Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αναδημοσίευση μιας "οικονομοτεχνικής μελέτης" από την Καθημερινή, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι χώρες που δεν δέχονται μετανάστες ενδέχεται να γίνουν... φτωχότερες σε σχέση με αυτές που έχουν ανοικτά σύνορα! Τα συμπεράσματα δικά σας:
"Πώς θα ήταν, άραγε, ο κόσμος μας χωρίς μετανάστες; Σε αυτό το ενδιαφέρον ερώτημα επιχειρεί να δώσει απαντήσεις ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings, παίρνοντας ταυτόχρονα θέση στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, παγκοσμίως, σχετικά με τους λαθρομετανάστες και την ενσωμάτωσή τους σε κοινωνίες του προηγμένου κόσμου. Η Fitch επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στη ρητορική περί οικονομικού προστατευτισμού που έχουν υιοθετήσει αρκετές ανεπτυγμένες χώρες. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, καθώς και ορισμένες άλλες χώρες της Ε.Ε., όπως η Ουγγαρία. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάλυση της Fitch καταδεικνύουν ότι σε έναν κόσμο όπου οι μεταναστευτικές ροές κινούνται σε μηδενικά επίπεδα, θα υπάρξει:
• Μείωση του εργατικού δυναμικού.
• Πτώση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
• Επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης των οικονομιών.
H μείωση που θα επέλθει λόγω της συρρίκνωσης του εργατικού δυναμικού θα επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στα δημοσιονομικά των χωρών που θα επιδεινωθούν και λόγω των αυξημένων ελλειμμάτων στα ασφαλιστικά ταμεία.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι μακροχρόνιες προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης παρουσιάζουν αρκετές προκλήσεις, οι οποίες ενδέχεται να ενταθούν σε περίπτωση που μειωθεί η λαθρομετανάστευση. Ετσι, αν οι μεταναστευτικές ροές διατηρηθούν στα σημερινά επίπεδα, προβλέπεται ότι έως το 2050 ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός στις πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες παγκοσμίως, δηλαδή τα άτομα που θα απασχολούνται σε διαφόρους τομείς εργασίας, θα αυξηθεί κατά 26%. Σε έναν κόσμο που υπάρχουν μεταναστευτικές ροές, ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 5%, ενώ, αν εξαλειφθούν οι λαθρομεταναστευτικές ροές, ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 15%!
Δύο σενάρια
Οι αλλαγές που θα επέλθουν στα ποσοστά απασχόλησης του εργατικού δυναμικού έως το 2100 στις επτά πιο ανεπτυγμένες χώρες παγκοσμίως, υπολογίζονται με βάση δύο σενάρια:
Το πρώτο βασίζεται στην υπόθεση ότι τα υφιστάμενα επίπεδα των μεταναστευτικών ροών διατηρούνται στα ίδια επίπεδα έως το 2045-2050 και ότι θα περιοριστούν κατά το ήμισυ έως το 2095-2100.                         
Το δεύτερο σενάριο βασίζεται στην υπόθεση ότι το φαινόμενο των μεταναστευτικών ροών μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως τα αμέσως επόμενα χρόνια. Συνεπώς, αν ληφθούν υπ’ όψιν οι δύο παραπάνω εκτιμήσεις, οι πιο δραματικές αλλαγές έως το 2100 θα λάβουν χώρα στον Καναδά. Τα ποσοστά του οικονομικά ενεργού πληθυσμού παρουσιάζουν αύξηση 11%, αν οι μετανάστες κινηθούν αριθμητικά στα σημερινά επίπεδα. Αντιθέτως, αν ανακοπούν τα μεταναστευτικά κύματα προς τον Καναδά, το ποσοστό του οικονομικώς ενεργού πληθυσμού μειώνεται σχεδόν κατά το ήμισυ, δηλαδή κατά 43%.
Στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που εφαρμοστεί το πρώτο σενάριο, το ποσοστό του οικονομικά ενεργού πληθυσμού θα παρουσιάσει αύξηση κατά 20%, ενώ σε περίπτωση επικράτησης του δεύτερου σεναρίου θα επέλθει μείωση αυτού του ποσοστού κατά 16%. Στη Βρετανία, όπου η μετανάστευση αποτελεί ακανθώδες ζήτημα, ενόψει της εκκίνησης των διαδικασιών εξόδου της χώρας από την Ε.Ε., τα ποσοστά του οικονομικά ενεργού πληθυσμού θα μειωθούν κατά 20% εάν εξαλειφθούν πλήρως οι λαθρομεταναστευτικές ροές. Στην αντίθετη περίπτωση, τα ποσοστά θα κινηθούν ανοδικά κατά 9%."
EL.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Πούτιν: Οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λευκή χριστιανική χώρα - εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας (video)

Στην πόλη Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Την επίσημη έναρξή του κήρυξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.