Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NWO Δείτε πως προπαγανδίζουν την αθρόα λαθρομετανάστευση!ΝΤΠ

Διεθνή οικονομικά κέντρα πιέζουν κυβερνήσεις να ανοίξουν τα σύνορα(sic)
Αυτό που συμβαίνει με την λαθρομετανάστευση είναι απίστευτο: ενώ πολλά κράτη της Ευρώπης έχουν καταλάβει το "κόλπο" και κλείνουν τα
σύνορά τους και ενώ στις εκλογές των ευρωπαϊκών κρατών πολλοί υποψήφιοι "γυρνούν την πλάτη" στην παγκοσμιοποίηση, εντούτοις οι γνωστοί "κεφαλαιούχοι" και "επενδυτές" συνεχίζουν να εξαπολύουν προπαγάνδα υπό την μορφή "μελετών" και "στοιχείων". Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αναδημοσίευση μιας "οικονομοτεχνικής μελέτης" από την Καθημερινή, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι χώρες που δεν δέχονται μετανάστες ενδέχεται να γίνουν... φτωχότερες σε σχέση με αυτές που έχουν ανοικτά σύνορα! Τα συμπεράσματα δικά σας:
"Πώς θα ήταν, άραγε, ο κόσμος μας χωρίς μετανάστες; Σε αυτό το ενδιαφέρον ερώτημα επιχειρεί να δώσει απαντήσεις ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings, παίρνοντας ταυτόχρονα θέση στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, παγκοσμίως, σχετικά με τους λαθρομετανάστες και την ενσωμάτωσή τους σε κοινωνίες του προηγμένου κόσμου. Η Fitch επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στη ρητορική περί οικονομικού προστατευτισμού που έχουν υιοθετήσει αρκετές ανεπτυγμένες χώρες. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, καθώς και ορισμένες άλλες χώρες της Ε.Ε., όπως η Ουγγαρία. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάλυση της Fitch καταδεικνύουν ότι σε έναν κόσμο όπου οι μεταναστευτικές ροές κινούνται σε μηδενικά επίπεδα, θα υπάρξει:
• Μείωση του εργατικού δυναμικού.
• Πτώση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
• Επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης των οικονομιών.
H μείωση που θα επέλθει λόγω της συρρίκνωσης του εργατικού δυναμικού θα επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στα δημοσιονομικά των χωρών που θα επιδεινωθούν και λόγω των αυξημένων ελλειμμάτων στα ασφαλιστικά ταμεία.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι μακροχρόνιες προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης παρουσιάζουν αρκετές προκλήσεις, οι οποίες ενδέχεται να ενταθούν σε περίπτωση που μειωθεί η λαθρομετανάστευση. Ετσι, αν οι μεταναστευτικές ροές διατηρηθούν στα σημερινά επίπεδα, προβλέπεται ότι έως το 2050 ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός στις πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες παγκοσμίως, δηλαδή τα άτομα που θα απασχολούνται σε διαφόρους τομείς εργασίας, θα αυξηθεί κατά 26%. Σε έναν κόσμο που υπάρχουν μεταναστευτικές ροές, ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 5%, ενώ, αν εξαλειφθούν οι λαθρομεταναστευτικές ροές, ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 15%!
Δύο σενάρια
Οι αλλαγές που θα επέλθουν στα ποσοστά απασχόλησης του εργατικού δυναμικού έως το 2100 στις επτά πιο ανεπτυγμένες χώρες παγκοσμίως, υπολογίζονται με βάση δύο σενάρια:
Το πρώτο βασίζεται στην υπόθεση ότι τα υφιστάμενα επίπεδα των μεταναστευτικών ροών διατηρούνται στα ίδια επίπεδα έως το 2045-2050 και ότι θα περιοριστούν κατά το ήμισυ έως το 2095-2100.                         
Το δεύτερο σενάριο βασίζεται στην υπόθεση ότι το φαινόμενο των μεταναστευτικών ροών μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως τα αμέσως επόμενα χρόνια. Συνεπώς, αν ληφθούν υπ’ όψιν οι δύο παραπάνω εκτιμήσεις, οι πιο δραματικές αλλαγές έως το 2100 θα λάβουν χώρα στον Καναδά. Τα ποσοστά του οικονομικά ενεργού πληθυσμού παρουσιάζουν αύξηση 11%, αν οι μετανάστες κινηθούν αριθμητικά στα σημερινά επίπεδα. Αντιθέτως, αν ανακοπούν τα μεταναστευτικά κύματα προς τον Καναδά, το ποσοστό του οικονομικώς ενεργού πληθυσμού μειώνεται σχεδόν κατά το ήμισυ, δηλαδή κατά 43%.
Στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που εφαρμοστεί το πρώτο σενάριο, το ποσοστό του οικονομικά ενεργού πληθυσμού θα παρουσιάσει αύξηση κατά 20%, ενώ σε περίπτωση επικράτησης του δεύτερου σεναρίου θα επέλθει μείωση αυτού του ποσοστού κατά 16%. Στη Βρετανία, όπου η μετανάστευση αποτελεί ακανθώδες ζήτημα, ενόψει της εκκίνησης των διαδικασιών εξόδου της χώρας από την Ε.Ε., τα ποσοστά του οικονομικά ενεργού πληθυσμού θα μειωθούν κατά 20% εάν εξαλειφθούν πλήρως οι λαθρομεταναστευτικές ροές. Στην αντίθετη περίπτωση, τα ποσοστά θα κινηθούν ανοδικά κατά 9%."
EL.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα