Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Εκεί θέλουν να στείλουν όσους Έλληνες δεν δέχονται τα εμβόλια. NTΠ


Απάνθρωπες δηλώσεις συστημικκών στη ΝΤΠ δημοσιογράφων ακόμα και εναντίον παιδιών - Τι αναφέρει έρευνα για τους Έλληνες γονείς

Η μη συμβατική ενημέρωση στην Ελλάδα έχει αφυπνίσει πολλούς
γονείς, οι οποίοι έχουν γίνει ακόμα πιο επιφυλακτικοί σε σχέση με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Αυτό υποστηρίζει η τρέχουσα Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού που συντονίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και στη χώρα μας από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
 Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους ειδικούς την Τρίτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εμβολιασμού και των δράσεων που υλοποιούνται, είναι απογοητευτικά για τους παγκοσμιοποιητές σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται μερίδα του πληθυσμού στη χώρα μας τα προγράμματα εμβολιασμού, τα οποία κατηγορούνται για παρενέργειες σε μικρά παιδιά.
 Ως πρόβλημα που συνεχώς μεγαλώνει χαρακτήρισε την επιφύλαξη των Ελλήνων γονέων απέναντι στα εμβόλια η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κυρία Μαρία Θεοδωρίδου. Την ίδια στιγμή, στοιχεία δείχνουν ότι μόλις το 50% των εργαζομένων στις δημόσιες δομές υγείας είναι εμβολιασμένοι για την ηπατίτιδα, ενώ μόλις ένας στους πέντε κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο!
 Με λίγα λόγια οι Έλληνες είναι πονηρεμένοι, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στην Νέα Τάξη.
Σύμφωνα με την ειδικό, η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων εκφράζουν έντονο προβληματισμό σχετικά με τα εμβόλια όταν επισκέπτονται τον παιδίατρό τους για τον…εμβολιασμό των παιδιών τους. Άλλοι θέλουν να επιλέγουν τον αριθμό των εμβολίων και τα εμβολιαστικά σχήματα (με τους περισσότερους να απορρίπτουν το περίφημο πλέον παιδικό εμβόλιο MMR που ψευδώς έχει συσχετιστεί με τον αυτισμό) , άλλοι να επιλέγουν το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών (η πλειοψηφία θέλει να εμβολιαστούν τα παιδιά αλλά «όχι τώρα, λίγα χρόνια αργότερα»), άλλοι θέλουν να πειστούν από τον παιδίατρο με λεπτομερή και αναλυτικά επιστημονικά επιχειρήματα και δεν αρκούνται στις λακωνικές διαβεβαιώσεις του ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Υπάρχει και ένα ποσοστό γονέων είναι εξαρχής αντίθετοι με τον εμβολιασμό και αρνούνται να εμβολιαστεί το παιδί τους.
Έτσι, μετά από όλα αυτά τα στοιχεία, ανέλαβαν δράση οι δημοσιογράφοι, προκειμένου να αλλάξουν το κλίμα.
Ορισμένοι μάλιστα ξεπέρασαν κάθε όριο.
Σε ραδιοφωνικό σταθμό, συγκλονισμένοι ακούσαμε πως όσοι δεν δέχονται να εμβολιαστούν οι ίδιοι ή και τα παιδιά τους θα πρέπει να φύγουν σε σπηλιές και να αφήσουν τους υπόλοιπους να μένουν ασφαλείς στις πόλεις. Ως σπηλιές μπορούν να χαρακτηριστούν στρατόπεδα συγκέντρωσης ή φυλακές.
Επίσης, όσα παιδάκια δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν επιδείξουν ατομικό δελτίο υγείας, θα πρέπει να λάβουν σφραγίδα, προκειμένου τα άλλα να τα αποφεύγουν.
Τέλος, οι… «δημοσιογράφοι» χαρακτήρισαν όσους δεν δέχονται άκριτα τους εμβολιασμούς, υποστηρικτές της θεωρίας της επίπεδης γης, δηλαδή λάτρεις του Μεσαίωνα, ενώ οι ίδιοι είναι εκείνοι που έχουν υιοθετήσει μεσαιωνικές πρακτικές άρνησης της αντίθετης άποψης άνευ διαλόγου.
Η ώρα που θα μείνουν μόνοι τους στις πόλεις, οι εκπρόσωποι των προαναφερθέντων μισανθρωπικών και κοινωνικά ρατσιστικών λεγομένων θα έρθει. Να μην ανησυχούν. Αλλά τότε θα έχει αρχίσει κάτι άλλο.
EL.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...