Translate

Η εξάπλωση της «οφοβοφοβίας» H ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Τα αμερικανικά πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε έναν ιερό χώρο για τη διάδοση των «ορθών δογμάτων» μιας νέας κοσμικής θρησκείας:
Γράφει η Barri Weiss της «The Wall Street Journal» (!) :
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΦΟΒΙΑ


«Όταν ένας όχλος στο Middlebury College του Βερμόντ διέκοψε την ομιλία του κοινωνικού επιστήμονα Charles Murrayπριν από λίγες εβδομάδες, οι περισσότεροι από εμάς το είδαν ως ένα άλλο παράδειγμα επίδειξης λιμπεραλισμού (αριστερισμού) σε πανεπιστημιούπολη. Ο Jonathan Haidtείδε κάτι παραπάνω. Ένα τελετουργικό που πραγματοποιήθηκε από τους οπαδούς αυτού που αποκαλεί μια «νέα θρησκεία,» μια αυτόματη auto-da-fé (πράξη πίστης)εναντίον ενός «αιρετικού», ενός «βλάσφημου» που παραβίασε την «ορθή πίστη».
«Η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών θέλει να μάθει. Είναι απόλυτα λογικοί και νιώθουν  άβολα με πολλά που συμβαίνουν», μου λέει ο Haidt, ψυχολόγος και καθηγητής ηθικής ηγεσίας στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στο γραφείο του. «Αλλά σε κάθε πανεπιστημιούπολη υπάρχουν μερικοί αληθινοί “πιστοί” οι οποίοι έχουν αναπροσανατολίσει τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στο “κακό”» ...
Οι φοιτητές και οι καθηγητές γνωρίζουν, προσθέτει, ότι «αν βγουν έξω από γραμμή, θα ονομαστούν ρατσιστές, σεξιστές ή ομοφοβικοί. Στην πραγματικότητα, έχουν γίνει τόσο άσχημα τα πράγματα ώστε υπάρχει ένας νέος όρος, “ophobophobia”(οφοβοφοβία) που σημαίνει τον φόβο να ονομάζεσαι X-οβικός ...»
Οι νέες αμαρτίες εναντίον της πολιτικής ορθότητας είναι ο «ρατσισμός», ο «σεξισμός», ο «αντισημιτισμός» η «ξενοφοβία», η «τρανσφοβία», η «ομοφοβία», η «ισλαμοφοβία», ο «γηγενισμός» (“nativism”), ο «μισογυνισμός» και το «white privilege»(λευκό προνόμιο).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com