Translate

el.gr: «Προδότες» δίπλα στον Τραμπ

Ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού

Όπως σας έχουμε προειδοποιήσει  τα πράγματα στις ΗΠΑ βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και η «μάχη» μεταξύ Νέας και Παλαιάς Τάξης
φουντώνει και μάλιστα γίνονται χτυπήματα «κάτω από την ζώνη».
Ο ανεξάρτητος, όπως χαρακτηρίζεται από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μεγιστάνας των ΜΜΕ, Matt Drudge, μιλώντας στον ραδιοφωνική εκπομπής «The Savage Nation», προειδοποίησε την καινούρια κυβέρνηση Τραμπ πως βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
«Πιστεύω πως υπάρχει κρίση σε πολλά επίπεδα. Μήπως προκαλούν προβλήματα 'δικοί του';»,αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Drudge, αφήνοντας να εννοηθεί πως είτε δεξιόστροφοι παλαιοταξίτες έχουν εξαγοραστεί από την Νέα Τάξη είτε υπάρχουν νεοταξίτες «κατάσκοποι» ανάμεσα στο επιτελείο του Αμερικανού Προέδρου.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Drudge θεωρεί πως σαμποτάρουν την κυβέρνηση Τραμπ και την οδηγούν σε ανατροπή.
Αυτό συνέβη άλλωστε κατά την ψήφιση στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την αντικατάσταση του Obamacare, όταν μέλη από την παράταξη του Τραμπ, έκαναν πίσω τελευταία στιγμή, αναγκάζοντας τον ηγέτη των ΗΠΑ, να πάρει πίσω το δικό του νομοσχέδιο για την Υγεία.
«Προσπαθούμε να σώσουμε την νέα κυβέρνηση Τραμπ», υπογράμμισε ο μεγιστάνας των Media, εξαπολύοντας επιπλέον επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης της Νέας Τάξης, όπως οι New Yok Times και το CNN, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο υπονομεύουν την αμερικανική κυβέρνηση.
Ωστόσο, πλέον τα παραδοσιακά ΜΜΕ των ΗΠΑ χάνουν «οπαδούς», καθώς τα «αμερικάνικα» ξύπνησαν και το 60% πιστεύει ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις.
Αυτό αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση.
«Περισσότεροι από έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν ότι τα παραδοσιακά μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες μεταδίδουν 'ψευδείς ειδήσεις', περιλαμβανομένου του 27% που θεωρεί ότι αυτό συμβαίνει συστηματικά και του 36% που απαντά ότι συμβαίνει περιστασιακά», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Η μάχη μαίνεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τα σύννεφα να μαζεύονται για τα καλά, καθώς αφενός οι Νεοταξίτες εμποδίζουν τον Τραμπ να μετουσιώσει σε πράξη το προεκλογικό σχέδιό του, αφετέρου όλο και περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ αντιλαμβάνονται τις πρακτικές της Νέας Τάξης που τόσο καιρό καταδυνάστευε την χώρα.
EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com