Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

EKTAKTO: Οι Ρώσοι μιλούν για κλείσιμο του Ιντσιρλίκ, μεταφορά της νατοϊκής αεροπορικής βάσης σε Κρήτη και μέρος των αμερικανικών δυνάμεων στη Τάμπκα!Σχέδια για δημιουργία βάσης του ΝΑΤΟ στη Μακεδονία;


Ραγδαίες εξελίξεις θα έχουμε πολύ σύντομα σε Μέση Ανατολή, Τουρκία και Ελλάδα λόγω της αλλαγής στάσης της αμερικανικής κυβέρνησης η οποία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εξαρτιέται πλέον από τον
παράφρονα Ερντογάν ενώ ταυτόχρονα θέλει να υλοποιήσει το Κουρδικό Κράτος. 
Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούν οι Ρώσοι, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να κλείσουν την νατοϊκή αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και να τη μεταφέρουν στην Κρήτη ενώ θα έχουμε επέκταση της ναυτικής βάσης της Σούδας. Όμως οι Ρώσοι ρίχνουν και άλλη βόμβα στο τραπέζι καθώς μιλούν για δημιουργία βάσης του ΝΑΤΟ τη Μακεδονία!
Έτσι η Ελλάδα μετατρέπεται στην κύρια βάση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο συμμετέχοντας έμμεσα στις εξελίξεις στην Συρία.  
Ήδη το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συζητά με τους Αμερικανούς την επέκταση της στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στην Κρήτη και τη μεταφορά της αεροπορικής βάσης από την Τουρκία στην χώρα μας . Αυτό αποκάλυψε σε Ρώσους πηγή του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας.
Η ναυτική βάση της Σούδας είναι μία από τις κύριες βάσεις  των ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ανατολική Μεσόγειο.
Το μέλλον των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων και το νέο πλαίσιο συζήτησε πρόσφατα ο  Πάνος Καμμένος με τον  υπουργό άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Ν.Μάτις  στις  24η Μαρτίου κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης  του στην Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, χρειάστηκε πολλή συζήτηση για το ενδεχόμενο της διεύρυνσης της βάσης της Σούδας  και των συνεπειών της για τη Συμμαχία. Ο κ. Καμμένος κάλεσε επίσης τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας  να έρθει στην Ελλάδα και να επισκεφθεί την βάση της Σούδας .
«Αυτή τη στιγμή, τα ζητήματα της επέκτασης της στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στην Σούδα συζητούνται, συμπεριλαμβανομένου του διαστήματος μίσθωσης από τις  ΗΠΑ μετά από  συμφωνία»,  είπε μια πηγή από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδα.
«Θέλουμε να μεταφέρουμε κοντά στην Σούδα τη βάση του Ιντσιρλίκ (Τουρκία) Είναι προς το συμφέρον μας, δεν θα εξαρτιόμαστε  από την Τουρκία. Αυτό, επίσης, θα  αποδυναμώσει την Τουρκία σημαντικά  ..», – είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι η πολιτική της Άγκυρας είναι δύσκολο να προβλεφθεί, και κανείς δεν ξέρει, ποιες ενέργειες μπορούν να ληφθούν από τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Άγκυρα συνεχώς εκβιάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες, απειλώντας ότι θα κλείσει την πρόσβαση στο Ιντσιρλίκ. Η βάση αυτή είναι μια από τις κύριες βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μ.Ανατολής .
Μια πηγή στο ελληνικό Υπουργείο Άμυνας της Ελλάδα ταυτόχρονα διέψευσε δημοσιεύματα σχετικά με τα σχέδια για τη δημιουργία  βάσης του ΝΑΤΟ στη Μακεδονία.
Η Ελλάδα λοιπόν αναβαθμίζεται από τον Τραμπ και προορίζεται να γίνει η μεγαλύτερη αμερικανική βάση στην περιοχή με τις επιπτώσεις να είναι άμεσες για την χώρα σε όλους τους τομείς , και στις σχέσεις μας με την ΕΕ 

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!