Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γουσίων: Ο σχεδιαστής των… Βρυξελλών


Εκ του γένους Ρεβάχ (Κένταυροι)

Έχει την συνήθεια να αποκαλύπτει τις σκέψεις οποιουδήποτε στέκεται μπροστά του. Έχει πολύ μεγάλη  πληροφόρηση και μπορεί να απαντήσει ακαριαία σχεδόν σε οποιαδήποτε ερώτηση του τεθεί.

Συμμετέχει συχνά στο συμβούλιο της Ίκα.
Είναι ένας από τους βασικούς σχεδιαστές του BEAST, του υπερυπολογιστή δηλαδή που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μπορεί να δεχθεί δώδεκα δισεκατομμύρια καταχωρήσεις, δηλαδή «φακέλους» προσώπων για την πλήρη παρακολούθηση του καθενός.
Πολλοί κατά καιρούς έχουν αναρωτηθεί γιατί, αφού οι άνθρωποι είναι περίπου επτά δις, χωρά ο BEAST (θηρίο) δώδεκα.
Απλούστατα ο υπολογιστής αυτός έγινε κατά παραγγελία του Σαμαέλ που σκοπεύει να ελέγχει ο «γιος του» τους πάντες.
Και τους ανθρώπους και τους Νεφελίμ, όταν κατά την βασιλεία του ανέβουν στην επιφάνεια της γης.
ΠΗΓΗ: «Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας – ΤΟΜΟΣ 3 – Νεφελίμ»
EL.gr

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.