Translate

Στο πλευρό του Μαδούρο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα!

Απίστευτες τοποθετήσεις

Στο πλευρό του Νίκολας Μαδούρο τάχθηκε για άλλη μια φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, υπάρχει κρίση και σύγκρουση.
«Δεν έχει σχέση η 21η Απριλίου με ό,τι γίνεται σήμερα στη Βενεζουέλα. Νεκρό είχαμε και εμείς το 2008, ένα παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό» συνέχισε το επιχείρημά του ο κ. Μηταφίδης σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα με τους οχτώ νεκρούς κατά τις τελευταίες διαδηλώσεις.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής Κώστας Δουζίνας, ανέφερε πως για το θέμα Βενεζουέλας έχει γίνει πολύς θόρυβος αναφέροντας ενδεικτικά πως ήταν «το πρώτο θέμα ήταν αυτό στον ΣΚΑΪ» την ίδια στιγμή που δεν φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα των σημαντικότερων εφημερίδων παγκοσμίως όπως οι N.Y TIMES.
Πρόσθεσε ότι «προφανώς μας ανησυχεί ότι γίνεται στην Βενεζουέλα, όμως η θέση του κοινοβουλίου δεν είναι να πάρουμε την θέση του ενός ή του άλλου αλλά να προσπαθησουμε να βρεθεί μία λύση» ανέφερε ότι υφίσταται «δικαίωμα που έχει κάθε λαός να αντιστέκεται».
Ποιος αντιστέκεται σε ποιόν; Τι έχει να πει η κυβέρνηση για τις ένοπλες δολοφονίες πολιτών από ομάδες του Μαδούρο;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com