Translate

Το νέο παγκόσμιο κίνημα της ΝΤΠ και κατ΄ επέκτασιν του Αντιχρίστου κατά του Τραμπ και υπέρ της κλιματικής αλλαγής!

Πόσοι ανταποκρίθηκαν στο...αυθόρμητο παγκόσμιο κάλεσμα "αφύπνισης".Το παρόν στο κάλεσμα για την "διαδήλωση των επιστημόνων" έδωσαν χιλιάδες εκπρόσωποι του επιστημονικού κόσμου -και όχι μόνο- στην Ουάσινγκτον και σε άλλες 600 πόλεις ανά τον κόσμο.

Κύριο σύνθημά τους το..."Σώστε τον κόσμο" (Save the World), απευθυνόμενοι ως επί το πλείστον σε εκείνους που αμφισβητούν και στις ΗΠΑ ανοικτά πλέον την κλιματική αλλαγή και την επίδραση του ανθρώπου στο περιβάλλον. 
Το κίνημα των ανθρώπων αυτών, μεταξύ των άλλων και κάποιων επιστημόνων, βρήκε πάτημα αμέσως μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
"Η σημερινή πορεία για την Επιστήμη, που πραγματοποιείται σε εκατοντάδες πόλεις, επιδιώκει να είναι το πρώτο βήμα ενός παγκόσμιου κινήματος για να υπερασπιστεί τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει η επιστήμη στην υγεία, την ασφάλεια, τις οικονομίες και τις κυβερνήσεις μας", αναφέρουν οι επιστήμονες στον ιστότοπό τους.
Πρόκειται για επιστήμονες - ακτιβιστές, με συνθήματα ως επί το πλείστον κατά της διακυβέρνησης Τραμπ στις ΗΠΑ και καταγγέλλοντας την έλλειψη ευσυνειδησίας από μεγάλη μερίδα των πολιτών.
Οι καλύτεροι προωθητές της Ατζέντας 2030, απολαύστε τους. 
EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com