Translate

Τα Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Η Ρωσία διαθέτει «ηλεκτρονική βόμβα» που μπορεί να εξαλείψει ολόκληρο το …

ναυτικό των ΗΠΑ σε Συρία και Ειρηνικό! VIDEOΣοκ και δέος ετοιμάζει ο Βλαδίμηρος Πούτιν στις ΗΠΑ παίζοντας πλέον το παιχνίδι με τα  χτυπήματα » κάτω από την ζώνη» για να κόψει την φόρα στην επιθετική πολιτική του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ σε Μέση Ανατολή και Ειρηνικό Ωκεανό.   Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους το οπλοστάσιο της χώρας διαθέτει πιστοποιημένα ένα πραγματικά τρομερό ηλεκτρονικό όπλο «jamming»  το οποίο   είναι ικανό να αχρηστεύσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των αμερικανικών αεροσκαφών , πολεμικών πλοίων και πυραύλων . Η Ρωσία μάλιστα ισχυρίζεται  ότι μπορεί να απενεργοποιήσει τα συστήματα ολόκληρου του ναυτικού των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας αυτό το πανίσχυρο  ηλεκτρονικό σύστημα που «σβήνει τα πάντα».

Η είδηση προέρχεται ​​από Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρει ότι η υπάρχουσα τεχνολογία θα μπορούσε να απενεργοποιήσει τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις στα ανοικτά της Συρίας μέσα σε 5 λεπτά.
Ως παράδειγμα αναφέρεται περιστατικό που έλαβε χώρα στην Μαύρη θάλασσα  ανάμεσα σε  ρωσικά αεροσκάφη Su-24 και του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Donald Cook κατά το οποίο οι Ρώσοι θέτοντας σε εφαρμογή αυτό το «όπλο» έσβησαν όλα τα όργανα του αμερικανικού πλοίου που έπλεε ακυβέρνητο για αρκετή ώρα .
Ο Ρώσος αξιωματούχος ανέφερε: «Σήμερα, τα ρωσικά στρατεύματα ηλεκτρονικού πολέμου (REW) μπορούν να ανιχνεύσουν και να εξουδετερώσουν οποιονδήποτε στόχο από οποιοδήποτε σύστημα πολεμικού πλοίου,  ραντάρ και  δορυφόρου».
Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι οι ρωσικές δυνάμεις είναι σε θέση να δημιουργήσουν ηλεκτρονικούς θόλους εμπλοκής πάνω από τις αμερικανικές βάσεις  που θα τους καθιστούν αόρατους στις οθόνες των ραντάρ.
Παρόμοιο οπλικό σύστημα διαθέτουν και οι ΗΠΑ οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες «μπλόκαραν» την εκτόξευση του βορειοκορεατικού πυραύλου πριν λίγες ημέρες.
Όπως είναι κατανοητό αυτό το γνωρίζει η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία  όπως και η ρωσική και για αυτό θα κινηθούν σύμφωνα με νέες παραμέτρους σε οποιαδήποτε επιχείρηση από εδώ και στο εξής.



pentapostagma

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com