Translate

Η γελοία ΝΔ υιοθέτησε την κωμωδία με τις δήθεν συνακροάσεις στο ΚΚ€: Τους τάραξαν στην φάρσα οι πιτσιρικάδες!

Η γελοιότητα καλά κρατεί στο εγχώριο μιντιακό και πολιτικό σύστημα. Η φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε το ΚΚΕ με τις δήθεν συνακροάσεις στα γραφεία του, έχει υιοθετηθεί ως πραγματικότητα από όλες τις καρικατούρες των πολιτικάντηδων.
Προφανώς οι γραφικοί μπολσεβίκοι δεν έβαλαν μυαλό από το ξεφτίλισμα που τους έκανε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή σύνδεση, αποδεικνύοντας πως οι δήθεν συνακροάσεις είναι φάρσες πιτσιρικάδων που κάνουν συγχωνεύσεις κλήσεων.
Έτσι επανήλθαν πρόσφατα με βαρύγδουπες καταγγελίες. Το γελοίον του πράγματος είναι ότι τις... σοβαρές κατηγορίες τις υιοθέτησαν και οι λοιποί πολιτικοί αρχηγοί του κλεπτοκρατικού τόξου.
Πρώτος και καλύτερος ο Μητσοτάκης που μετά το προσκύνημα στον Κουτσούμπα και στον Μπελογιάννη δήλωσε πως: "Το νέο κρούσμα συνακροάσεων που κατήγγειλε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Είτε πρόκειται για πολίτες, είτε για πολιτικούς ή κοινωνικούς φορείς, είναι απαράδεκτο να επιχειρούνται παρακολουθήσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών".
Τις βλακείες των μπολσεβίκων υιοθέτησαν επίσης και η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης και μόνο τελικά ο Λεβέντης ψέλλισε κάτι για φάρσες, ίσως επειδή έχει μεγάλη εμπειρία στο φαινόμενο.
Οι γραφικοί πολιτικάντηδες ή είναι πράγματι τόσο αφελείς ή προφανώς έχουν αναγάγει σε μείζον πολιτικό θέμα τις φάρσες κάποιων πιτσιρικάδων για να καλυφθεί το μνημονιακό ξεπούλημα της Πατρίδας.
Εμείς, για να αντιληφθεί ακόμα και ο πιο αδαής, πώς ξεκίνησε αυτή η φαρσοκωμωδία επαναδημοσιεύουμε το... βίντεο - ντοκουμέντο με τις συνακροάσεις ΚΚΕ με τον Τάκη Τσουκαλά!
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com