Translate

Είδηση-σοκ που κάνει το γύρο του κόσμου: Αποκαλύφθηκε σχέδιο της Βρετανίας για ανατίναξη της σήραγγας της Μάγχης με πυρηνική βόμβα- Ερχεται πόλεμος στην Ευρώπη!


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Βρετανία έχει καταρτίσει σχέδιο σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί πυρηνική βόμβα(!) στο εσωτερικό της σήραγγας της Μάγχης, για
να την καταστρέψει αποτρέποντας τυχόν εισβολή. Μιλάμε για ένα «Brexit» χωρίς προηγούμενο…
Αυτό είναι ένα υπαρκτό σενάριο το οποίο θα εκτελέσουν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποτρέψουν τυχόν χερσαία εισβολή στο Βρετανικό νησί , κόβοντας τους δεσμούς με την Ευρώπη.
Για κάποιον λόγο πρόκειται για άκρως απόρρητα έγγραφα που ήρθαν στην δημοσιότητα και  αποκαλύπτουν ότι οι Βρετανοί αξιωματούχοι σχεδιάζουν την κατάρρευση της σήραγγας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, σε περίπτωση πολέμου ή έκτακτης ανάγκης.
Το σχέδιο  αυτό είχε καταρτιστεί από υπαλλήλους των μυστικών υπηρεσιών και ανώτερους αξιωματικούς από τον Μάρτιο 1969 ενώ τα σχέδια για τη σήραγγα ήταν ακόμη στο στάδιο της επεξεργασίας και επινοήθηκε σε περίπτωση σοβιετικής εισβολής.
Όλα αυτά επανήλθαν μετά από 50 χρόνια αφού ανακαλύφθηκαν κρυμμένο στα Εθνικά Αρχεία στο Kew.
Στο μυστικό αρχείο του Υπουργείου Άμυνας υπάρχει αιτιολογημένο το σχέδιο αυτό το οποίο αποδέχεται μάλιστα και «παράπλευρες απώλειες» τόσο στο Κεντ όσο και στο Καλαί σε χιλιάδες αμάχους μετά την έκρηξη της  βόμβας .
Όλο  αυτό  κρατήθηκε μυστικό όμως από την  Γαλλία, σύμφωνα με  επιστολή από το Υπουργείο Άμυνας, το οποίο ενημέρωσε ότι η έκρηξη πυρηνικής βόμβας «πρέπει να μείνει μυστική με διαβάθμιση TOP SECRET σε γνώση των αξιωματούχων του  Ηνωμένου Βασιλείου ΜΟΝΟ».
Η χρήση ατομικής βόμβας κρίθηκε ως «100 τοις εκατό αποτελεσματική» για την εξασφάλιση «μιας εντελώς μη αναστρέψιμης συνολικής κατάρρευσης της  σήραγγας στο θαλάσσιο βυθό για να προκληθούν πλημμύρες και πλήρη κατάρρευση τμήματος της σήραγγας».
Οι αποκαλύψεις έρχονται εν μέσω ανησυχιών ενός διαφαινόμενου ευρωπαϊκού πολέμου μετά την ενεργοποίηση του άρθρου 50 την περασμένη εβδομάδα.
Σε παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο (Η Βρετανία προετοιμάζεται μυστικά για ταραχές και διάλυση της Ευρώπης ελέγχοντας «πολεμικά σενάρια» στην σήραγγα της Μάγχης) , είχαμε αναφέρει ότι Βρετανικά στρατεύματα εκτέλεσαν προ μηνών μυστική άσκηση στην οποία εστάλησαν μέσω της σήραγγας της Μάγχης άρματα μάχης και πέντε τεθωρακισμένα οχήματα στη Γαλλία.
Στόχος της άσκησης ήταν να διαπιστωθεί εάν το σιδηροδρομικό δίκτυο που διαπερνά το τούνελ και οι συρμοί μπορούν να αντέξουν τα αυξημένο βάρος των αρμάτων μάχης. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε πρακτικά «εν κρυπτώ» και ανακοινώθηκε μετά τη λήξη της.
Ένας εκπρόσωπος του βρετανικού ΥΠΑΜ δήλωσε: «Ο στρατός διεξήγαγε με επιτυχία μια άσκηση για να δοκιμαστεί η βιωσιμότητα της χρήσης της σήραγγας της Μάγχης για την μετακίνηση οχημάτων και στρατιωτικού  εξοπλισμού στην ηπειρωτική Ευρώπη», προσθέτοντας την σήραγγα στην ήδη υπάρχουσα γκάμα των διαθέσιμων επιλογών για  την αύξηση της ευελιξίας των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Υπενθυμίζουμε και άλλο σημαντικό άρθρο μας με τίτλο (Ο Ελβετικός στρατός προετοιμάζεται για « επικίνδυνες καταστάσεις» με μία πιθανή οικονομική κατάρρευση της Γαλλίας…), στο οποίο είχαμε αναφέρει ότι ο ελβετικός πραγματοποιεί πολεμικές ασκήσεις με εφιαλτικά σενάρια.

Συγκεκριμένα λόγω τη μεγάλης οικονομικής ύφεσης αλλά και της αύξησης του εσωτερικού χρέους της Γαλλίας, οι ελβετικές αρχές προετοιμάζονται σοβαρά για κάθε ενδεχόμενο , συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής σύγκρουσης με τη γειτονική χώρα.
Σύμφωνα με το σενάριο που εκτέλεσε ο ελβετικός στρατός , «η Γαλλία , έχοντας περάσει σε μία περίοδο πλήρης οικονομικής καταστροφής , αυτονομείται σε ξεχωριστές ανεξάρτητες περιοχές .
Μία από αυτές τις περιοχές περιλαμβάνει την ιστορική επαρχία της Βουργουνδίας και της Franche- Comté, η οποία πραγματοποιεί στρατιωτική επίθεση στην Ελβετία ζητώντας παράλληλα από τους Ελβετούς τραπεζίτες να διαγράψουν τα χρέη τους»!
Σύμφωνα με το σενάριο, που είναι γνωστό ως «Duplex-Barbara», «τα στρατεύματα της γαλλόφωνης περιοχής εισβάλουν χρησιμοποιώντας τα τρία περάσματα δια μέσου των βουνών Jura επιχειρώντας παράλληλα με προέλαση αρμάτων μάχης την ταχεία εξάπλωση τους στη περιοχή της λίμνης της Γενεύης και στις πόλεις της Λωζάνης , Γενεύης και Νοσατέλ (Neuchâtel) .
Όλοι αυτοί προετοιμάζονται σαφώς για κάτι που δεν είναι σε γνώση των κοινών θνητών.
Ένα όμως είναι το ερώτημα και αφορά μελλοντικά γεγονότα στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Τι αναμένουν οι παμπόνηροι και πάντοτε ενημερωμένοι Βρετανοί και Ελβετοί ότι θα συμβεί στην Ευρώπη το επόμενο διάστημα;
Τα «μερομήνια» πάντως δείχνουν ταυτόχρονα πόλεμο σε ευρωπαϊκό έδαφος  από ΝΑΤΟ και Ρωσία με ταυτόχρονη εξέγερση των χιλιάδων μουσουλμάνων  που εισέβαλαν στην ΕΕ τα τελευταία δύο χρόνια.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com