Translate

Χριστιανοί «σταυροφόροι» Β.Πούτιν και Μ.Λεπέν: Ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά των ισλαμιστών λαθρομεταναστών – Ερχεται τσουνάμι τριών εκατ. μουσουλμάνων προς την ΕΕ

Μεγάλα και λίαν επικίνδυνα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων η οποία θέλει να «ισλαμοποιήσει» πλήρως την ευρωπαϊκή ήπειρο απειλώντας την εθνολογική  σύνθεση όλων των χωρών.
Πρόκειται για φρέσκο ​​κύμα λαθρομετανάστευσης από  τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους που  επί του παρόντος είναι στη φάση της κινητοποίησης από το Ιράν προς την Τουρκία, σύμφωνα με τον Τούρκο αναπληρωτή πρωθυπουργό Βεισύ  Καϊνάκ .
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, υπάρχουν περίπου τρία εκατομμύρια λαθρομεταναστών στο Ιράν που  είναι σε κινητοποίηση προς την Τουρκία. Δυστυχώς, έχουμε ως επί το πλείστον Αφγανούς και πολίτες από τα ανατολικά του Ιράν» , δήλωσε ο Καϊνάκ σε συνέντευξή του στο ιδιωτικό τηλεοπτικό CNN Türk.
Ο Καϊνάκ εξέφρασε επίσης την ανησυχία της Άγκυρας  σχετικά με την αδιαφορία της Τεχεράνης για την μετακίνηση όλου του όγκου ανθρώπων  στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη.
«Έχουμε ανησυχία ότι το ιρανικό κράτος αγνοεί την μετακίνηση τους προς την Τουρκία, για να μην πω ότι τους βοηθούν», είπε οργισμένος ο Τούρκος υπουργός.
Ο Καϊνάκ είπε ότι οι τουρκικές αρχές ξεκίνησαν  διαδικασίες για συνολικά 30.000 μετανάστες που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στη χώρα από τα σύνορα των τουρκικών επαρχιών .
Σημείωσε επίσης ότι αυτά τα τρία εκατομμύρια  μετανάστες θέλουν να έρθουν στην Τουρκία για να την χρησιμοποιήσουν ως σημείο διέλευσης και όχι για να μείνουν στη χώρα.
«Η Ευρώπη και ο κόσμος θα πρέπει να το σκεφτούν. Θέλουν να έρθουν στην Τουρκία ως σημείο διέλευσης και δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα . Θέλουν να περάσουν στη Δύση και γι “αυτούς, η Τουρκία είναι ένα σημαντικό εμπόδιο αλλά θα υπομείνουν το σημαντικό κόστος,» είπε ο Καϊνάκ.
Την ίδια στιγμή, «Ρωσία και Γαλλία συνενώνουν τις προσπάθειες τους για την προστασία της Ευρώπης  από τους κινδύνους του ισλαμικού φονταμενταλισμού», δηλώνει η Μαρί Λεπέν στην συνάντηση της με μέλη της ρωσικής Δούμας .
«Ο κόσμος αντιμετωπίζει δύο πολύ σοβαρές απειλές σήμερα», τόνισε η ίδια ηγέτιδα του κόμματος Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας και υποψήφια για την προεδρία.
«Αυτό ο νέος κόσμος που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας τώρα αντιμετωπίζει ήδη δύο γιγάντιες και μνημειώδεις προκλήσεις, την παγκοσμιοποίηση και τον ισλαμικό φονταμενταλισμό», δήλωσε η Λεπέν σε συνάντηση με μέλη της ρωσικής επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Δούμας στη Μόσχα.
«Ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός δίνει χτυπήματα στην ειρήνη και την ασφάλεια από τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών, σε ολόκληρες χώρες αλλάζοντας την θέση τους υπό την επίδραση της εχθρικής πολιτικής του και «η Γαλλία έχει ήδη καταβάλει μεγάλο τίμημα λόγω αυτής της θέσης φέροντας ένα βαρύ φορτίο.», κατέληξε η ίδια.
«Νομίζω ότι τα δύο έθνη μας θα πρέπει να ενώσουν τις προσπάθειες τους για να νικήσουμε αυτές τις δύο προκλήσεις και να θέσουμε τη σωστή αντίσταση σε αυτά», είπε η Λεπεν .
Αυτό είναι το άμεσο  και κύριο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων με την μετακίνηση εκατομμυρίων μουσουλμάνων εποίκων στην Ευρώπης θέλοντας να εξαφανίσουν τον Ευρωπαίο πολίτη, αλλάζοντας παράλληλα και την δομή των χωρών της ΕΕ.
Η παγκόσμια δικτατορία κινείται για να υλοποιήσει τα άνομα σχέδια της ….αλλά δεν θα προλάβει διότι θα συμβούν τα γεγονότα και μάλιστα πολύ σύντομα. 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com