Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χίος: Αστυνομική επιχείρηση στο Κέντρο Φιλοξενίας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην ΒΙΑΛ - 5 συλλήψεις- «Αντιφασίστες» ασκούν σκληρή τουρκική προπαγάνδα – Αντεθνικές αφίσες σε ολόκληρη την Αθήνα με τη «γραμμή» της ΜΙΤ

Στην περιοχή της ΒΙΑΛ στην Χίο στο κέντρο φιλοξενίας έκανε έφοδο η αστυνομία.Πέντε άτομα συνελήφθησαν, οι τέσσερις για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και το ένα άτομο για παράβαση
του εθνικού τελωνειακού κώδικα και 24 προσήχθησαν.Κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες λαθραίου καπνού, μαχαίρια, ξύλινες ράβδοι, φαλτσέτες και διάφορα οικοδομικά εργαλεία.
Ένα πολύ σοβαρό θέμα του εσωτερικού εχθρού, που είχε αναδειχθεί από την Χρυσή Αυγή πριν από δέκα ολόκληρες μέρες, περιελάμβανε στο χθεσινό του δελτίο ειδήσεων το τηλεοπτικό κανάλι STAR.
Το τηλεοπτικό κανάλι STAR πρόβαλε ως θέμα την τουρκική προπαγάνδα που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο από την εγχώρια «αντιφασιστική» συνέλευση αυτονομοαντιφάδων ή autonome-antifa77. Βέβαια είναι άξιο παρατήρησης ότι η σύνταξη του δελτίου του STAR δεν ανέφερε την υπογραφή των autonome-antifa σε αυτή την προσπάθεια τουρκική προπαγάνδας. 
Στην προκείμενη περίπτωση τα κείμενα και οι αφίσες των «αντιφασιστών» φαίνεται ότι προέρχονται από εγχώρια άτομα, ενώ είναι ηλίου φαεινότερον ότι μόνο Έλληνας δεν είναι αυτός που το έγραψε.
Εδώ φαινομενικά μια εγχώρια συνέλευση ατόμων έχει υποτίθεται συσκεφτεί και είχε και την ώρα και την δύναμη να γράψει ένα τουρκικό προπαγανδιστικό μοιρολόι για το πόσο "πιέζεται η Τουρκία από την Ελλάδα". Ο σκοπός είναι η επιρροή στην ψυχοσύνθεση των Ελλήνων ότι αυτοί πιέζουν τους τούρκους και ότι η υπεράσπιση της πατρίδας, του εθνικού συμφέροντος και της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας δεν θα πρέπει να είναι σημαντικά για τους Έλληνες.
Βέβαια οι τούρκοι ή φιλότουρκοι πράκτορες πλανώνται πλάνην οικτράν εάν νομίζουν ότι αυτή η προσπάθεια τους δεν θα βρει αντίσταση από τους Έλληνες Εθνικιστές. Και η μόνη κοινοβουλευτική πολιτική δύναμη που θα αντισταθεί και θα καταρρίψει την τουρκική προπαγάνδα σε όλα τα μέτωπα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.
Τα κύρια σημεία της προπαγάνδας του κειμένου των τούρκων πρακτόρων φανερώνουν τις πάγιες επιθετικές προκλήσεις του Ερντογάν κατά της Ελλάδος. Και για να μην μπορεί άμεσα να κατηγορηθεί η Τουρκία, η προπαγάνδα αυτή ντύνεται με ένα μανδύα εγχώριας αγανάκτησης από τους «αντιφασίστες». Αναπόφευκτα η σχετική θεματολογία συστρέφεται γύρω από τα εξής χαρακτηριστικά σημεία:
  • Μοιρολόι για το κτύπημα στο γόητρο του Ερντογάν από την μη έκδοση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που είχαν συμμετάσχει στο "πραξικόπημα της 15ης προς 16η Ιουλίου 2016". Στην ουσία με αυτό το "πραξικόπημα" ο Ερντογάν προσπάθησε να εκκαθαρίσει οποιονδήποτε νόμιζε ότι θα εναντιωθεί στα σχέδια του για την ανακήρυξη του σε δικτάτορα-σουλτάνο.
  • Φόβος από την Τουρκία για την ανακήρυξη Ελληνικής ΑΟΖ από μια Ελληνική Εθνικιστική Κυβέρνηση.
  • Προσπάθεια μείωσης της αξίας των νήσων των Ελληνικών Ιμίων με την προσφώνηση τους στο κείμενο των τούρκων πρακτόρων ως "βράχων ανάξιων για πόλεμο".
  • Θλιβερό παράπονο των τούρκων κατασκόπων που το Ιόνιο, το Κρητικό και το Αιγαίο Πέλαγος είναι Ελληνικά και δεν ανήκουν στην Τουρκία.
  • Μονομερής κριτική της Συνθήκης της Λωζάννης που ζητάει αποστρατικοποίηση των Ελληνικών Νήσων ενώ οι Τούρκοι έχουν καταστρατηγήσει συστηματικά και εγκληματικά αυτή την συνθήκη στην Ίμβρο, στην Τένεδο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Αϊβαλί, στην Σμύρνη και σε όλη την Μικρά Ασία.
  • Οδυρμός των τούρκων πρακτόρων επειδή η Κύπρος δεν έχει παραδοθεί ακόμη στα τουρκικά χέρια.
  • Αποτυχημένη προσπάθεια δικαιολόγησης των εγκλημάτων της ήδη υπάρχουσας τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας στην Συρία.
Ενώ το τουρκικό κράτος περικυκλώνει την Ελλάδα με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιρροή του στην Αλβανία και στα Σκόπια, το ανθελληνικό κείμενο των «αντιφασιστών» ισχυρίζεται το αντίθετο!
Πιστοί στην αριστερή ιδεολογική τους προέλευση, οι «αντιφασίστες» χρησιμοποιούν μια ατυχή λογοπλασία ονομάζοντας τις αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροσκαφών που παραβιάζουν το Ελληνικό FIR από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορίας σε "αντιπαραβιάσεις", όπως αντίστοιχα τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής την ονομάζουν «αντιβία». Δηλαδή όπου τελειώνει η τρέλα αρχίζουν οι τουρκικές προσπάθειες ασυνάρτητης ανόητης λογοπλαστικής προπαγάνδας.
Σε άλλη τους ξεχωριστή αφίσα η ίδια "συνέλευση των αυτονομοαντιφάδων προσπαθεί να κάνει μαθήματα για το εύρος των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου της Ελλάδος.
Σε κάθε περίπτωση ο αέρας της τουρκικής προπαγάνδας πρέπει να κοπεί απότομα και οριστικά.
Πρώτον η παρουσία της αστυνομίας ιδιαίτερα τις βράδυνες ώρες πρέπει να ενταθεί για να αποτρέπει οποιαδήποτε προσπάθεια παράνομης αφισοκόλλησης αλλά και για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ασφάλειας και τάξης. Βέβαια με τον ανθέλληνα Τόσκα στο νευραλγικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης ή Προστασίας πολίτη (Προ.πο) όπως επίτηδες έχει μετονομαστεί για να μειώνεται το κύρος του, είναι βέβαιο ότι θα δούμε και αναρχικά κοντέινερ στα Εξάρχεια να ενημερώνουν για αναρχικές δράσεις.
Δεύτερον ιδιαίτερα ο Δήμος των Αθηναίων θα έπρεπε άμεσα να αφαιρέσει όλες τις σχετικές αφίσες της τουρκικής προπαγάνδας την αμέσως επόμενη μέρα της επικόλλησης τους. Τι να περιμένουμε βέβαια από τον ανίκανο ανθέλληνα Καμίνη που φωταγώγησε και το Δημαρχείο στα χρώματα της τουρκικής σημαίας.
Τρίτον η Εισαγγελία θα πρέπει να επέμβει ασκώντας δίωξη για κατασκοπεία και αντεθνική ενέργεια κατ αγνώστων ή γνωστών εάν οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες λειτουργούν σωστά.
Συμπερασματικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία μετά από τα πολυσέλιδα αντεθνικά κείμενα και το πλήθος από ανθελληνικές αφίσες ότι τα άτομα πίσω από αυτή την "συνέλευση των αυτονομοαντιφάδων" είναι είτε ανθέλληνες προδότες, είτε κατάσκοποι της τουρκικής MIT, είτε και τα δύο. Όλη η τουρκική προπαγάνδα και ανθελληνική επιρροή πρέπει άμεσα να σταματήσει, υπενθυμίζουμε ιδιαίτερα στην Θράκη.
Η Τουρκία φοβάται μόνο τους Έλληνες Εθνικιστές επειδή γνωρίζει ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει την θέληση και τις δυνάμεις να υποστηρίξει την Ελληνική Κοινωνία, να ανασυγκροτήσει την Εθνική Οικονομία, να ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και να εξυψώσει το Ηθικό του Έλληνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Πούτιν: Οι ΗΠΑ δεν είναι πια μια λευκή χριστιανική χώρα - εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας (video)

Στην πόλη Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα της Ρωσίας διεξήχθη το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Την επίσημη έναρξή του κήρυξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.