Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΊΟ11: Οι «Άνωθεν» ανησυχούν για νίκη του λαού και της Λε Πεν

Λοιπόν, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι πολύ μπροστά από τους «ψευτο-δημοσκόπους».
Στις 23 Φεβρουαρίου, το «deltio11» σας είπε ότι «όλες οι εταιρίες «κλέβουν» από την Λε Πεν», και ότι «τα ποσοστά της είναι μεταξύ του

28,5% και του 32,3». Σας προειδοποίησα ότι η Λε Πεν στον πρώτο γύρο μπορεί να έχει 10 με 11 εκ ψήφους «που όμως μπορεί να είναι τελικά μέχρι και 13,5 εκ». Σας είπα ότι , «το διάγραμμα της της Λε Πεν είναι ανοδικό ενώ του Φιγιόν είναι στάσιμο και του σοσιαλφιλελέ πούστη, πτωτικό, παρόλο το «σπρώξιμο»». Σας είπα ότι μόλις το 44%. Τον οπαδών του είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους, ενω οι ψηφοφόροι της Λε Πεν είναι μπετόν αρμέ. 82% το έχουν αποφασίσει οριστικά. Σας είπα ότι στον δεύτερο γύρο, «το 50% των νέο-κομμουνιστών του Μενελσόν και το 25% του αριστερού σοσιαληστή Αμόν δεν πρόκειται να διαλέξει ουτε Πλαστήρα ούτε Παπάγο».

Τα θυμήθηκα, διότι το «REUTERS», άρχισε να τα «γυρίζει» και λέει ότι «οι γαλλικές εκλογές κρύβουν εκπλήξεις», ότι «η διαφορά ανάμεσα στον Μακρόν και την Λεπέν θα είναι πολύ μικρότερη», ότι, «πολλοί αριστεροί θα απέχουν από τον δεύτερο γύρο, ενώ πολλοί συντηρητικοί θα ψηφίσουν την Λεπέν».

«Η Μαρίν Λεπεν βρίσκεται στο 30%» λέει η «βόμβα» που έριξε το «πρακτορείο». «Το φαινόμενο Μακρόν, όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, έχει υπερεκτιμηθεί», είναι η άλλη βόμβα.

Και όπως σας είπα, καθαρά «μαθηματικά» η Μαρίν θα μπορούσε να είναι στο 27,81% και ο γκέι τραπεζοϋπάλληλος στο 22,4%. Πριν τα Ντιμπέιτ.

Και όπως σας είπα, ο «καθαρόαιμο», ο «κεντρώος», ο «άσπιλος», που τον έσπρωχναν «με τα πάντες», έχει κολλήσει και δεν τραβάει. Τώρα, οι δημοσκόποι με τρόμο ανακαλύπτουν ότι η βάση του γαλλικού πολιτικού δικομματισμού έχει ανατραπεί.
Ο άξονας δεν βρίσκεται πλέον στην εφεύρεση των Ρότσιλντ περί τάξεων, αριστεράς και δεξιάς, αλλά μετακινήθηκε, στην αναμέτρηση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και Εθνικής Ανεξαρτησίας. Το πολιτικό δίλημμα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές δεν είναι πλέον η επιλογή μεταξύ «δεξιάς» και «αριστεράς», αλλά η επιλογή μεταξύ των διεθνιστών υπερ-Ευρωπαίστών που συντάσσονται υπό τον Μακρόν και των πατριωτών που συστοιχίζονται πίσω από την Λε Πεν.
Ο Μακρόν είναι ο «Σωτήρας» της ευρωζώνης των Ανεξάρτητων Τραπεζιτών και της υπερεθνικής Ελίτ και η Λε Πεν είναι ο «απόστολος» της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Τελικά όταν έγραφα το 2010 την διακήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας ήμουν χρόνια μπροστά. Ερχόμουν από το «μέλλον».
                                                                                                                   ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΗΔΙ@Τ@Ν ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ;;;- ΒΡΕ TI MAΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΟ… (ΦΩΤΟ)

Τι μαθαίνει κανείς όταν κάνει μια γύρα στο facebook από τα σχόλια και μόνο για την Έφη Αχτσιόγλου, την σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως διά μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας…

Τι συνέβη πραγματικά στο Πολυτεχνείο; Ποιοί το οργάνωσαν και γιατί; Colpo Grosso

Ο βρώμικος ρόλος των Εβραιοσιωνιστών, το «υποχείριο» Ιωαννίδης και ο άτολμος Παπαδόπουλος!

Σαν εισαγωγή
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Οκτώβριο του 1973 έχουν τόσο

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η GOOGLE maps/space/mars

ANOIΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΕΤΕ ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ - ΗΠΑ-Γαλλία προειδοποιούν την Τουρκία: «Την επόμενη φορά θα σε βυθίσουμε»

Η Τουρκία έχει προειδοποιηθεί από τρίτους- ΗΠΑ-Γαλλία- ότι πρέπει να αποφύγει τις όποιες ακραίες ενέργειες ενόψει της έναρξης των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ. Οι προειδοποιήσεις

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ''ΙΕΡΑ'' ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Μοσούλη: Μαζικές αυτοκτονίες ΙΣΛΑΜΟΠΊΘΗΚΩΝ του ISIS και των οικογενειών τους για να μην παραδοθούν

Διοικητές και μαχητές ισλαμοπίθηκοι του ISIS έχουν αυτοκτονήσει πυροδοτόντας, τις εκρηκτικές τους ζώνες στην περιοχή της παλιάς Μοσούλης, προκειμένου να αποτρέψουν τον Ιρακινό Στρατό