Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ11: Επάγγελμα Ρουφιάνος Το μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Αυτοκρατορία της Πουστιάς UK διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις

Επάγγελμα Ρουφιάνος

Το μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Αυτοκρατορία της Πουστιάς UK διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις ότι δήθεν 
Ρωσία και Ιράν απειλούν να επιτεθούν στις ΗΠΑ 


Το «σώτο» που ρίχνουν λέει ότι «η Ρωσία και το Ιράν απειλούν να επιτεθούν στις ΗΠΑ, αν περάσουν μια «κόκκινη γραμμή». Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα.
Την ψεύτικη είδηση που έριξαν οι επικοινωνιολόγοι της Cia αναπαρήγαγαν όλα έχει mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα εναλλακτικά media, λέγοντας ότι η Ρωσία και το Ιράν έχουν εκδώσει μια κοινή απειλή για «χρήση δύναμης» στην περίπτωση των ΗΠΑ στόχευση και πάλι τις συριακές δυνάμεις.
Λένε επίσης ότι το ζήτημα είναι «κόκκινη γραμμή», που είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και είναι κατανοητός στους «πελάτες» των mainstream μέσων «ενημέρωσης».
Μάλιστα, οι εφημερίδες της Πουστιάς , «The Independent» , «Sunday Express» «The Sun» και η «Haaretz» του Ισραήλ, αναφέρθηκαν σε «μυστική τηλεφωνική συνομιλία, Πούτιν-Ρουχανί» , την οποία «αποκάλυψε» η αγγλόφωνη εφημερίδα της Υεμένης «Ilam al Harbi».
Το «αγγλόφωνη» μπήκε στο σενάριο για να διασκεδάσει την ανησυχία του δύσπιστου «πελάτη» που δεν μπορεί να διασταύρωση την πηγή.
Όσοι όμως εψαξαν στο Google και στην αγγλική γλώσσα και στην αραβική την «Ilam al Harbi» δεν βρήκαν πουθενά την είδηση που αποκάλυψαν οι ρουφιάνοι.

ΥΓ. Ψάξτε και πόσοι ελληνόφωνοι Ρουφιάν-Ρουφιάν, έκαναν «σημαία» τις «απειλές» της Ρωσίας
                                                                                   ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!