Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ: 1.000 αμερικανικά μαχητικά μετασταθμεύουν σε Ν.Κορέα και Ιαπωνία – Σε επιχειρησιακή λειτουργία τέθηκε το THAAD ενώ μεταφέρθηκαν επιπλέον MIM-104 Patriot στην Σεούλ – Πάνε για ισοπέδωση της Β.Κορέας vid


«Μπαρούτι» που  όχι μόνο μυρίζει αλλά έχει «γεμίσει» κιόλας  την κορεατική χερσόνησο από την παρουσία αμερικανικών, ρωσικών και κινεζικών  δυνάμεων προμηνύοντας πολύ άσχημες συνθήκες για ολόκληρο τον πλανήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες που διέρρευσαν, οι ΗΠΑ μετέφεραν επιπλέον αντιαεροπορικά συστήματα MIM-104 Patriot ενώ έθεσαν σε επιχειρησιακή λειτουργία το αμερικανικό αντιπυραυλικό σύστημα THAAD στο έδαφος της Νότιας Κορέας, (Terminal High Altitude Area Defense).
Όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για ολοκληρωτική ισοπέδωση της Β.Κορέας καθώς έγινε γνωστό ότι οι ΗΠΑ αποστέλλουν εκατοντάδες μαχητικά σε αεροδρόμια της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας! Μαζί με αυτά που μεταφέρουν τα 3 αμερικανικά αεροπλανοφόρα ο αριθμός φτάνει τα 1.000 μαχητικά!
Σύμφωνα με πληροφορίες, Κίνα και  Ρωσία απέστειλαν κατασκοπευτικά πολεμικά σκάφη ηλεκτρονικού πολέμου στην κορεατική χερσόνησο, καθώς η ομάδα μάχης  του Πολεμικού Ναυτικού του Η.Π.Α. προσεγγίζει την περιοχή.Τα σκάφη παρακολουθούν τις κινήσεις της αμερικανικής αρμάδας η οποία καθοδηγείται από το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο  USS Carl Vinson.
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Mike Pence απείλησε  την Βόρεια Κορέα με μια «συντριπτική απάντηση» εάν ο Kim Jong-un χρησιμοποιήσει ξανά  πυρηνικά όπλα.
Το νούμερο δύο στην αμερικανική πυραμίδα εξουσίας εξέδωσε την έντονη προειδοποίηση προς την Πιονγιάνγκ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νότια Κορέα σήμερα.
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην κορεατική αποστρατικοποιημένη ζώνη (DMZ), ο Πεντ δήλωσε ότι «η στρατηγική υπομονή» με τη Βόρεια Κορέα έχει τελειώσει.
Ας ελπίσουμε όμως  ο Αμερικανός πρόεδρος να αποδειχθεί πολύ πιο σώφρων από τον εντελώς παράλογο Βορειοκορεάτη ηγέτη που …είναι ικανός για όλα.
                                                                                                                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com