Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απασφαλίζει η Μόσχα: vids Τελεσίγραφο από Χεζμπολάχ, Συρία και Ιράν στο Ισραήλ – Απειλούν να ανατινάξουν τον…

  …πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα – Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Fateh-110 στόχευσαν Τελ ΑβίβΑποτέλεσμα εικόνας για ΠΘΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΗ σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ προειδοποίησε το Ισραήλ ότι έχει την πυραυλική δυνατότητα να χτυπήσει οπουδήποτε στη χώρα ενώ απείλησε ότι θα

ανατινάξει τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα στο νότιο Ισραήλ. Ταυτόχρονα ρωσικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στα Βουνά Καλαμούν στα σύνορα μεταξύ Λιβάνου και Συρίας  είναι τοποθετημένοι με μεγάλη κάλυψη  ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι 4ης γενιάς Fateh-110 και άλλα βλήματα που χρησιμοποιούν στερεά καύσιμα.
Πολύ άσχημες εξελίξεις έχουμε πλέον στη Μέση Ανατολή…
Κάθε ιρανικός πύραυλος φέρει κεφαλή που ζυγίζει 250-500 κιλά, η εμβέλεια του οποίου  καλύπτει ολόκληρη την επικράτεια του Ισραήλ.
Όλοι πλέον στοχεύουν Τελ Αβίβ.
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, τόνισε ότι η οργάνωση του είναι σε θέση να χτυπήσει οποιοδήποτε στρατηγικό στόχο στο εβραϊκό κράτος, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων πυρηνικής έρευνας στην  Dimona, που αποτελούν  μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του Ισραήλ.
«Καλούμε τον ισραηλινό εχθρό να αδειάσει όχι μόνο τις δεξαμενές αμμωνίας στη Χάιφα», χλεύασε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, «αλλά και να διαλύσει το πυρηνικό αντιδραστήρα στην Ντιμόνα» υποστηρίζοντας ότι «είναι το χέρι μας και μπορούμε να απειλήσουμε σε  οποιοδήποτε μέρος του Ισραήλ».
Πριν από ένα χρόνο, και πάλι στην επέτειο της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν, ο Νασράλα είχε απειλήσει ότι θα χτυπούσε την εγκατάσταση αποθήκευσης αμμωνίας, την οποία είχε χαρακτηρίσει ως «πυρηνική βόμβα ».
«Η Χεζμπολάχ έχει την δυνατότητα να χτυπήσει την  Χάιφα απελευθερώνοντας  15 τόνους αμμωνίας με πυραυλική επίθεση  προκαλώντας  το θάνατο δεκάδων χιλιάδων ατόμων «, αναφέρει ο ίδιος.
Εφημερίδα του Κουβέιτ δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρει ότι οι δυνάμεις του Σύρου προέδρου Άσαντ θα υποστηρίξουν την «Χεζμπολάχ» σε οποιαδήποτε μελλοντική στρατιωτική σύγκρουση με το Ισραήλ.
Η εφημερίδα αναφέρεται με τις λέξεις «ανθρώπινος ιθύνων νους στη Δαμασκό». Σύμφωνα με την ίδια , «Χεζμπολάχ» και  Συρία θα είναι εταίροι σε κάθε μελλοντικό  πόλεμο εναντίον των συμμάχων του Ιράν και των βάσεων τους στο Λίβανο, «γιατί είναι ενωμένοι με ένα κοινό πεπρωμένο».
Το Ιράν, η Συρία και η «Χεζμπολάχ» εκτιμούν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ θα επιδιώξει να εξουδετερώσει την επιρροή και τις φιλοδοξίες του Ιράν στη Μέση Ανατολή.
«Δεν είναι ζήτημα μόνο φραστικών επιθέσεων. Οι επιθέσεις αυτές μπορεί να μετατραπούν  σε έναν σοβαρό πόλεμο κατά του ίδιου του Ιράν.», εκτιμούν Ιρανοί αμυντικοί αναλυτές.
Πηγή στην εφημερίδα δήλωσε: «Οι χώρες της Μέσης Ανατολής είναι πρόθυμες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο κατά της «Χεζμπολάχ », η οποία θεωρείται ως καταστροφική δύναμη που εξουδετερώνει τα σχέδιά τους για την περιοχή του Λιβάνου,  Συρίας,  Ιράκ και Υεμένης.
Η «Χεζμπολάχ» πρώτη το 2013 εμπόδισε την πτώση της Δαμασκού όταν η Αλ Κάιντα ήταν ήδη στην καρδιά της πρωτεύουσας.
Η «Χεζμπολάχ» ήταν και εξακολουθεί να είναι στις περιοχές Kseyr, Kalamun, Zabadani, Χομς, Χαλέπι, Νταράα και στην πραγματικότητα, έχει αναπτυχθεί σε ολόκληρη τη Συρία.
Ο πόλεμος κατά του  ISIS και της Αλ-Κάιντα δεν έχει τελειώσει. Θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για την ίδια τη Συρία εάν η «Χεζμπολάχ» θα αναγκάζονταν να αποχωρίσει από την σύγκρουση .
Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Συρία θα συμμετάσχει σε οποιονδήποτε μελλοντικό πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της «Χεζμπολάχ».
Αξιωματούχοι στην Συρία και στην οργάνωση  «Χεζμπολάχ» πιστεύουν ότι ο πόλεμος με το Ισραήλ θα αναγκάσει τη Ρωσία να παρέμβει.
Ο πόλεμος στη Συρία θα μπορούσε να διαταράξει το ρωσικό σχέδιο για τα επόμενα 50 χρόνια που αφορά την καθιέρωση της ρωσικής παρουσίας στη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με μια έκθεση του Ιουλίου 2016 που δημοσιεύθηκε από το Ίδρυμα για την Άμυνα της Δημοκρατίας, Ισραηλινοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι σε οποιοδήποτε μελλοντικό πόλεμο με την οργάνωση αυτή , η  Χεζμπολάχ έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει «χιλιάδες θανάτους αμάχων» στο Ισραήλ.
Ως γνωστόν η σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ διαθέτει  ένα τρομερό οπλοστάσιο  130.000 ρουκετών , περισσότερες από το άθροισμα όλων των 27 χωρών του  ΝΑΤΟ μαζί, το οποίο τρέμει στην κυριολεξία το Ισραήλ .
Απασφαλίζει η Μόσχα: Τελεσίγραφο από Χεζμπολάχ, Συρία και Ιράν στο Ισραήλ – Απειλούν να ανατινάξουν τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα – Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Fateh-110 στόχευσαν Τελ Αβίβ - Εικόνα0
Αναλυτές εκτιμούν ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ  θα αφήσει στην εξουσία το Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ αλλά θα επιτεθεί σε Χεζμπολάχ και Ιράν που αποτελούν τους χειρότερους εχθρούς του Ισραήλ. Πρώτα όμως  θα πρέπει να έχει την συναίνεση της Μόσχας , η οποία δεν πρόκειται να συμφωνήσει για τα δικά της συμφέροντα.
Σύμφωνα με το άρθρο μας (Επίθεση της Χεζμπολάχ σε Ισραηλινό στρατιωτικό αεροδρόμιο – Αντίποινα για το χτύπημα στη Συρία – Επίκειται μεγάλη επίθεση σε Ιράν και Χεζμπολάχ – Στόχος οι 130.000 ρουκέτες της οργάνωσης), είχαμε αναφέρει ότι η νέα τάξη πραγμάτων με δικαιολογία τον εξοπλισμό από Ιρανούς της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ με βαρύ μάλιστα οπλισμό όπως ρουκέτες και πυραύλους μικρού βεληνεκούς, «σκάβει το λάκκο « της Τεχεράνης και της ίδιας της σιιτικής οργάνωσης , για κτύπημα από τις ΗΠΑ του Ν.Τραμπ.
Το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 1701, το οποίο δεν επηρεάζεται από την άρση των κυρώσεων για τα πυρηνικά ως μέρος της συμφωνίας του περασμένου έτους με τις έξι παγκόσμιες δυνάμεις, απαγορεύει ρητά τη μεταφορά όπλων στην Χεζμπολάχ.
Το Ιράν επίσης «υπόκειται σε εμπάργκο όπλων και άλλων περιορισμών, που δεν είναι τεχνικά μέρος της πυρηνικής συμφωνίας.
Απασφαλίζει η Μόσχα: Τελεσίγραφο από Χεζμπολάχ, Συρία και Ιράν στο Ισραήλ – Απειλούν να ανατινάξουν τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Ντιμόνα – Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Fateh-110 στόχευσαν Τελ Αβίβ - Εικόνα1
Η Χεζμπολάχ σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει ένα τρομερό οπλοστάσιο 130.000 ρουκετών, περισσότερες από το άθροισμα όλων των 27 χωρών του  ΝΑΤΟ, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά  στην κυριολεξία στο Ισραήλ . Γι αυτό και το τελ Αβίβ ετοιμάζεται να δράσει προληπτικά πολύ σύντομα εξολοθρεύοντας μεγάλο μέρος αυτού του οπλοστασίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαύρα μαντάτα στις ΗΠΑ: Πρόβα εκκένωσης της Καλιφόρνια – Μετακινούνται εκατ κάτοικοι – Ξύπνησε το Ρήγμα του «Αγ. Ανδρέα» – Κουνιέται και το υπερ-ηφαίστειο Yellowstone

Τρομακτικά σενάρια Αρμαγεδδώνα από τους Αμερικανούς επιστήμονες και προειδοποιήσεις για πιθανό επικείμενο «MEGA-σεισμό» μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σκορπούν τον τρόμο στις ΗΠΑ. Τα

Με λένε Lewis και μεγάλωσα με γκέι γονείς. Έχω λόγους να λέω ΟΧΙ στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων

Είμαι ο Lewis από την Αυστραλία, ένα παιδί “γκέι γονιών” και αυτή είναι η εμπειρία μου από τους γκέι γονείς. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ παντρεμένοι και ενώ ο πατέρας μου ήταν ομοφυλόφιλος,

«ΦΩΤΙΑ» ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Το «αντίο» Τσίπρα στη Μόσχα και oι αγωγοί Τραμπ στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τις συζητήσεις που έκαναν Τσίπρας -Τραμπ στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ενεργειακή αγορά και ιδαίτερα για τους αγωγούς υγροποιημένου αερίου, ήρθε κατευθείαν δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας σε συνέδριο

Ναυάγιο στις αμερικανοτουρκικές επαφές και νέα σφοδρή προσωπική επίθεση Ερντογάν κατά Τραμπ – Πυρηνική απειλή από Αγκυρα…

Ναυάγιο στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να επιτίθεται στις ΗΠΑ με νέες εμπρηστικές δηλώσεις ακόμη και για τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τα εντάλματα

Μια ιστορία αίματος και μίζας Η χρεοκοπημένη Ελλάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 2,4 δις ευρώ στην πιο ισχυρή οικονομία του κόσμου

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ
O Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου πέταξε στον ουρανό με ένα από τα αμερικανικά F-16 της Π.Α., από εκείνα που ο ελληνικός λαός πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Στην κυριολεξία,

Εκτελούσε και βασάνιζε ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη – Βρέθηκαν βίντεο

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζιχαντιστή-πρωτοπαλίκαρο του ISIS που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.