Translate

H Τουρκία δηλώνει: «Η μεταναστευτική συμφωνία έληξε», θα απελευθερώσουμε εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣImage result for ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΛΑΘΡΟ
Η πιο ανησυχητική εξέλιξη, και αυτή η οποία έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει την έκβαση των Ολλανδικών εκλογών που θα διεξαχθούν σε λιγότερο από δύο ημέρες, είναι ότι στο τελικό παιχνίδι εξουσίας που στοχεύει προς την Μέρκελ, ο Κουρτουλμούς αναφώνησε ότι, δεδομένου ότι «η Ευρώπη δεν έχει κρατήσει τις υποσχέσεις της στην ''μεταναστευτική συμφωνία'', για εμάς η συμφωνία έχει λήξει. "
Πράγμα που σημαίνει ότι, ένα χρόνο μετά τη συλλογή 3 δις. δολλαρίων για τη ''μεταναστευτική'' συμφωνία, η Τουρκία έχει ακυρώσει τη συμφωνία, και το επόμενο βήμα θα είναι ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να αφήσει την Ευρώπη να κατακλειστεί με τους ''λαθροπρόσφυγες'' μουσουλμάνους που βρίσκονται ακόμη μέσα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Μάλιστα, δεδομένου ότι με ορισμένες εκτιμήσεις η Τουρκία φιλοξενεί σήμερα πάνω από 2 εκατομμύρια πιθανούς λαθρομετανάστες, η κατάσταση των μουσουλμάνων έποικων στην Ευρώπη είναι έτοιμη να πάρει πολύ χειρότερη τροπή, και ως επακόλουθο, η υποστήριξη των αντι-λαθρομεταναστευτικών πολιτικών οργανώσεων σε ολόκληρη την ήπειρο θα αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ.
πληροφορίες από pronews

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com