Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ρωσία ετοιμάζεται για παγκόσμιο κραχ! - CIA: Πολύ πιθανό να δολοφονηθεί ο Τραμπ!

Δείτε τις κινήσεις του Πούτιν.«Κίνηση ματ» θα κάνει ο Ρώσος Πρόεδρος ενάντια στην οικονομική ελίτ, αφού στελέχη της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας ετοιμάζονται για παγκόσμια κρίση που θα αγγίξει –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους- και μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα και κεντρικές τράπεζες άλλων χωρών.

Το χτύπημα του Πούτιν σε περίπτωση γενικευμένης κρίσης θα είναι εναντίον δυτικών ιδρυμάτων που διαχειρίζονται το σύνολο του παγκοσμίου συναλλάγματος, όπως δάνεια, χρέη ιδιωτών και κρατών, πιστωτικές κάρτες, χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και επενδύσεις. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η τεράστια συγκέντρωση χρυσού που αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τους 13.000 τόνους. Επιπλέον, ο Ρώσος Πρόεδρος θα εκμεταλλευτεί τα μεγάλα αποθέματα χρυσού στην ρωσική ενδοχώρα, αλλά και το μεγαλύτερο μεταλλείο χρυσού που είναι ρωσικό και έχει παραγωγικό κύκλο 3.500 τόνους το έτος.
Πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι ο Πούτιν έχει ήδη σχεδιάσει και ολοκληρώσει ένα ρωσικό παράλληλο τραπεζικό σύστημα που θα βασίζεται στον «κανόνα του χρυσού» που καταργήθηκε από τις ΗΠΑ, την δεκαετία του 1970. Την στήριξη στο νέο οικονομικό σύστημα θα παρέχουν οι Κίνα, οι χώρες BRICS, κάποια έθνη της Μέσης Ανατολής, ενώ φήμες ακούγονται και για συμμαχία με κράτη της Ευρώπης.
Τα βήματα του Πούτιν για αυτό το μεγάλο βήμα ήταν σταθερά και φαίνεται ότι σχεδιάζονταν από χρόνια. Προκειμένου η Ρωσία να μην επιχορηγείται από τους διεθνείς τοκογλύφους, ο Πούτιν εκδίωξε τις ΜΚΟ του Σόρος, ενώ περιόρισε σημαντικά την επιρροή των Ρόστιλντ στο εσωτερικό και στο τραπεζικό σύστημα. Σημειώνουμε ότι εκτός από την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, οι Ρότσιλντ δεν ελέγχουν και τις κεντρικές τράπεζες των: Συρία, Ιράν, Κούβα και Βορείου Κορέας. Συνεπώς, ενδεχόμενες κινήσεις των Ρώσων για συμμαχία με αυτές τις χώρες είναι θέμα χρόνου.
Το ζήτημα που παραμένει όμως είναι το πότε θα ξεσπάσει αυτή η τεράστια κρίση…

Τον συγκρίνουν με τον Κένεντι.


Σοβαρά προβλήματα στην ασφάλεια του Αμερικανού Προέδρου διαπιστώνουν πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας. Σύμφωνα με αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία που επικαλούνται ανώνυμες πηγές, στελέχη της CIA ανησυχούν για την έλλειψη δημοφιλίας του νέου Προέδρου λέγοντας ότι η σημερινή κατάσταση που επικρατεί είναι ανάλογη με την κατάσταση που επικρατούσε επί προεδρίας Κένεντι!
Μάλιστα, ερευνητές της δολοφονίας του δημοφιλούς Αμερικανού Προέδρου κάνουν λόγο για εμπλοκή του «βαθέως κράτους» στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ και στην προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του νέου Προέδρου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο  Lawrence Schnapf, οι ομοιότητες του Τραμπ με τον JFK είναι μοναδικές: και οι δύο εκλέχθηκαν έχοντας ψηλά στην πολιτική τους ατζέντα τους πολίτες και όχι του κράτος, νίκησαν πρόσωπα που ήταν συνδεδεμένα με σκοτεινές σχέσεις εξουσίας (Νίξον-Κλίντον), και τέλος και οι δύο τηρούν μια κοινή γραμμή στην εξωτερική τους πολιτική.
Ο Schnapf αναφέρει επίσης ότι έχοντας υπ’ όψιν την επιρροή του «βαθέως κράτους» στα δεδομένα της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, κατ' αυτόν η δολοφονία Τραμπ «είναι πολύ πιθανή». Σημειώνεται ότι πολλοί γνωστοί και άγνωστοι Αμερικανοί έχουν απειλήσει την ζωή του νέου Προέδρου, ενώ ο γνωστός δικηγόρος «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» και για τους μετανάστες ισλαμικής κυρίως πίστης.
«Οι σημερινοί ισλαμιστές τρομοκράτες, είναι οι κομμουνιστές του τότε. Όπως ο δολοφόνος του Κένεντι, Όσβαλντ, είχε έρθει στις ΗΠΑ μετά από μετανάστευση στην Ρωσία όπου και μυήθηκε στον κομμουνισμό, έτσι και οι σημερινοί πρόσφυγες έρχονται στις ΗΠΑ από χώρες που έχουν μυηθεί στο Ισλάμ», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας υπόνοια ότι ο ενδεχόμενος δολοφόνος του Τραμπ θα είναι μετανάστης ή Αμερικανός πολίτης ισλαμικού θρησκεύματος.
EL. gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...