Translate

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΤΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΠΕΝ ΤΡΑΜΠΚίνηση-ματ της Παλαιάς Τάξης; - Κάλεσμα Ρωσίας για σύσφιξη σχέσεων με ΗΠΑ
Όπως αναφέρουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, το Κρεμλίνο επιθυμεί την κατά πολύ στενότερη συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ,
αναβιώνοντας τις αρμονικές εργασιακές τους σχέσεις, πριν το 2014 και την δραματική επιδείνωση λόγω ουκρανικού.
 "Όπως είπε ο πρόεδρος μου Β.Πούτιν και ο υπουργός Εξωτερικών Λαβρώφ , εμείς πραγματικά θέλουμε να βελτιωθούν οι σχέσεις και είμαστε έτοιμοι να πάμε όσο πιο μακριά προς την κατεύθυνση που οι Αμερικάνοι εταίροι μας είναι πρόθυμοι να πάνε", δήλωσε αργά χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών. 
Μάλιστα ο Ρώσος αξιωματούχος αναφέρθηκε και στην στάση που κράτησε ο Ντόναλντ Τραμπ σε όλη την προεκλογική του εκστρατεία, επικαλούμενος τις συχνές εξαγγελίες του για αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Σημειώνεται πως μέσα στην άνοιξη, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μεταβεί ενδεχομένως στη Ρωσία, όπου θα έχει την πρώτη καθοριστική συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι εξελίξεις από ότι φαίνεται τρέχουν

Μέτωπο Γαλλίας-Ρωσίας ενάντια στη Νέα Τάξη.

Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του «Εθνικού Μετώπου» στην Ρωσία, όπου θα συναντηθεί στη Μόσχα με μέλη του ρωσικού κοινοβουλίου. Σύμφωνα με το BBC, η Λεπέν επιθυμεί να επισκεφτεί και τον Ρώσο Πρόεδρο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση.

Η Λεπέν είναι υπέρμαχος των στενών δεσμών Γαλλίας-Ρωσίας και θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να άρει τις κυρώσεις που έχει επιβάλει στη Μόσχα για την προσάρτηση της Κριμαίας. Το Κρεμλίνο από την πλευρά του επίσης θεωρεό» τη Λεπέν ως φίλη και σύμμαχο, όπως επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο.
ΕL gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com