Translate

Κίνα προς ΗΠΑ: Σταματήστε τις κυβερνοεπιθέσεις

Μετά τις αποκαλύψεις του Wikileaks.Αποτέλεσμα εικόνας για CYBER ATTACK china gifΤο Πεκίνο καλεί την Ουάσινγκτον να "σταματήσει τις κυβερνοεπιθέσεις", μετά την αποκάλυψη από τον ιστότοπο Wikileaks ενός προγράμματος ηλεκτρονικής πειρατείας από την CIA.

Σύμφωνα με έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη από το Wikileaks, η CIA επεξεργάστηκε περισσότερα από χίλια προγράμματα κακόβουλου λογισμικού για να αποκτά τον έλεγχο επί ηλεκτρονικών συσκευών, όπως smartphone ή smart tv, έως και αυτοκίνητα, για την παρακολούθηση των χρηστών τους.
ενεργό link
Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Ανησυχούμε από τις πληροφορίες αυτές. Η Κίνα είναι αντίθετη σε κάθε μορφή κυβερνοεπίθεσης» και πρόσθεσε: «Καλούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν τις υποκλοπές, την επιτήρηση, την κατασκοπεία και τις κυβερνοεπιθέσεις με στόχο την Κίνα και τις άλλες χώρες».
Η CIA με τον τρόπο αυτό μπόρεσε να παρακάμψει την προστασία επιτυχημένων εφαρμογών όπως οι WhatsApp, Signal, Telegram, Weibo ή ακόμη η Confide, υποκλέπτοντας τις επικοινωνίες προτού κρυπτογραφηθούν.
Η CIA κατηγόρησε τον WikiLeaks ότι τα δημοσιοποιημένα έγγραφα θέτουν σε κίνδυνο τους αμερικανούς πράκτορες και βοηθούν τους εχθρούς των ΗΠΑ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com