Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν τις πόλεις-γκέτο της Νέας Τάξης

Τι αποκαλύπτει δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικές ιστοσελίδες και όχι μόνο. Την απέχθειά τους εκφράζουν πολλοί Αμερικανοί για τις νέες διαμορφωμένες πόλεις, όπου όλοι οι 'ΕΠΟΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟμετανάστες από οποιαδήποτε χώρα θα έχουν άσυλο και θα είναι ανέγγιχτοι από τον νόμο.

Μόνο το 35% εξ αυτών καλοβλέπουν την ιδέα μόνιμης διαμονής σε μία τέτοια πόλη της νέας εποχής, ενώ ένα 52% επισημαίνει πως δεν θα το επέλεγε σε καμία περίπτωση.
Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα που διενεργήθηκε, σχεδόν όλες οι κοινωνικές ομάδες (από τους πιο εύπορους, μέχρι την εργατική, ακόμη και τους μαύρους) αντιτέθηκαν σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο. 
Ήδη υπάρχουν στις ΗΠΑ πολλές "sanctuary cities" ή αλλιώς πόλεις ασύλου, όπως ονομάζονται, οι περισσότερες εκ των οποίων σχεδιάστηκαν επί προεδρίας Ομπάμα.
Εκείνοι που γυρνάνε εντελώς την πλάτη στο ενδεχόμενο να κατοικήσουν σε μία τέτοια πόλη, είναι οι Αμερικάνοι προερχόμενοι από τα χαμηλότερα αστικά στρώματα. Μόνο το 25% εξ αυτών θα ήταν θετικό.
Υποστηρίζουν πως αυτές οι πόλεις είναι κατά πολύ λιγότερο ασφαλείς, αμφισβητώντας την ισονομία που θα υπάρχει, ιδιαίτερα ανάμεσα στους μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟμετανάστες
                                                                                                                     ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε! vid

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο erpeto παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΑΣΕΙ DNA ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη του πανεπιστημίου Harvard, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι για να εκθέσουν τις ιστορικές τους διαστροφές και κάποιοι άσχετοι που δεν

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.