Translate

Μεγάλη κινητικότητα στο τέμενος της Ιερουσαλήμ - Τι ετοιμάζουν διακαώς οι Εβραίοι;


Πιο κοντά από ποτέ ο τρίτος ναός του Σολομώντα.Περίεργες καταγγελίες μουσουλμάνων του Ισραήλ βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας πως οι Εβραίοι σκάβουν μανιωδώς κάτω ακριβώς από το τέμενος Al-Aqsa στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με απώτερο σκοπό το γκρέμισμά του!

Ο απώτερος σκοπός; Η κατασκευή του δικού τους χώρου λατρείας, του τρίτου ναού του Σολομώντα.
Συγκεκριμένα την έκκληση αυτή προς τη διεθνή κοινότητα (ΟΗΕ;) απηύθυνε ο οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC), ζητώντας άμεση δράση απέναντι στις ενέργειες των Εβραίων.
Μάλιστα σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυθαίρετα οι Εβραίοι έστησαν ένα γυάλινο απομονωμένο δωμάτιο μέσα στη μέση του του συγκροτήματος του Τζαμιού Al-Aqsa, με σκοπό την καθημερινή και ανενόχλητοι παρουσία των Εβραίων προσκυνητών στο τζαμί.
"Η τοποθέτηση ενός γυάλινου δωματίου μέσα στην αυλή του συγκροτήματος του Τζαμιού Al-Aqsa είναι ένα πρώτο βήμα προς τη χωροταξική κατανομή του τζαμιού. Τι περισσότερο, η κίνηση αυτή αποκαλύπτει την πρόθεση του Ισραήλ να αφιερώσει ένα μέρος του Ιερού Τεμένους των απανταχού μουσουλμάνων για τελετές του Ταλμούδ στο εσωτερικό του «Αλ-Χαράμ αλ-Σαρίφ", καταγγέλλουν οι μουσουλμάνοι.
"Φοβόμαστε ότι το Τζαμί Al-Aqsa τζαμί θα καταρρεύσει σε περίπτωση φυσικού ή τεχνητού σεισμού".

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com