Translate

Δικαστές και νομοθεσία της ΝΤΠ στήνουν εμπόδια στον Ντόναλντ Τραμπ

Νέο κρούσμα στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά προερχόμενο από την δαιδαλώδη νομοθεσία της Νέας Τάξης. Σε έναν περίεργο κρυφό νόμο περί ασύλου "σκόνταψε" η απόφαση του δικαστή ,Ουίλιαμ Κόνλεϊ του Μάντισον της Πολιτείας Ουισκόνσιν, ο οποίος ήθελε να απελάσει μία οικογένεια Σύρων ''μεταναστών''. Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP VS NWO

Η οικογένεια ωστόσο αυτή πάτησε πάνω σε έναν προ-Τραμπ νόμο, σύμφωνα με τον οποίο της δίνεται απόλυτη ασυλία, στην περίπτωση που  η προηγούμενη κυβέρνηση της έχει χορηγήσει κάρτα παραμονής.
Απίστευτο κι όμως αληθινό στις ΗΠΑ της Νέας Τάξης, το ξήλωμα της οποίας αποδεικνύεται πιο δύσκολο από ότι αρχικά είχε φανεί, για τον Ντόναλντ Τραμπ και την Παλαιά Τάξη.
Δεν αποκλείεται τώρα πάνω στον ίδιο νόμο να πατήσουν πολλοί άλλοι πρόσφυγες που έχουν ήδη καταφύγει στις ΗΠΑ, πολύ πριν ο Τραμπ αναλάβει την προεδρία της χώρας.
Είναι το δεύτερο νομοθετικό εμπόδιο στο διάταγμα Τραμπ, το οποίο χαρίζει προσωρινή νίκη στο "βαθύ κράτος" των ΗΠΑ, αλλά και την ευκαιρία στον Τραμπ να ανασυνταχθεί.
Όλοι πλέον περιμένουν τον πλήρη σχηματισμό της κυβέρνησής του το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά και το αν θα είναι σε θέση να κάνει όλα τα...τολμηρά που έχει εξαγγείλει εδώ και καιρό.
Η αλλαγή θα είναι θεαματική αλλά και δύσκολη στις ΗΠΑ. 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com