Translate

Γαλλική προειδοποίηση για τα ελληνικά σχολεία

Γάλλοι κοινωνιολόγοι μας λένε ότι...
Ένα τρίτο νεαρών μουσουλμάνων πιστεύουν πως η τρομοκρατία, η θανάτωση δηλαδή χριστιανών και άλλων αλλόθρησκων μέσω ενεργοποίησης βόμβας, είναι αποδεκτή, γεγονός που αποτελεί
καμπανάκι για την Ελλάδα, η οποία εισάγει αδιακρίτως παιδιά μουσουλμάνων στα ελληνικά σχολεία.
Αυτό αποκαλύπτει έρευνα των κοινωνιολόγων Anne Muxel και Olivier Galland, η οποία συγκέντρωσε απόψεις περισσότερων από 7000 μαθητών λυκείων μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι (2015).
Τα αποτελέσματα για τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη δεν εκπλήσσουν:
  • Ένας νεαρός μουσουλμάνος είναι τέσσερις φορές περισσότερο πιθανό να ακολουθήσει ακραίες πεποιθήσεις από έναν χριστιανό.
  • 33% των μουσουλμάνων μαθητών θεωρούν «αποδεκτό» το «να συμμετέχουν σε πράξεις βίας  για τα πιστεύω τους», άρα εγκρίνουν και θέλουν να συμμετέχουν σε τρομοκρατικές ή άλλου είδους επιθέσεις, οι οποίες έχουν οδηγήσει πολλάκις σε θανάτους αλλόπιστων και δη χριστιανών.
  • 20% των μουσουλμάνων μαθητών συμφωνεί με την δήλωση «είναι αποδεκτό να ξεσηκωθεί με όπλα για θρησκεία σου.
  • 24% των μοσυλμάνων μαθητών αρνήθηκε να καταδικάσει πλήρως τους σκοτωμούς του Charlie Hebdo.
  • 21% από αυτούς αρνήθηκε να καταδικάσει πλήρως την επίθεση στο θέατρο του Bataclan, όπου έχασαν την ζωή τους 89 άνθρωποι, ως μέρος της επίθεσης της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι που στοίχησε την ζωή σε 130 πολίτες.
Σίγουρα δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι επικίνδυνοι. Ωστόσο εκείνοι που πλυμμηρίζουν συνεχώς την Ελλάδα και την Ευρώπη, έχοντας ως μοναδική μόρφωση τις παραινέσεις του ιμάμη και το Κοράνι, το οποίο μιλά για σφαγές αλλόπιστων και λιθοβολισμούς, τότε τα πράγματα είναι επικίνδυνα.
Μην ξεχνάτε πως η έρευνα αφορά νεαρά παιδιά!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com