Translate

Νεα τουρκική πρόκληση στη Θράκη με αφίσα κατά του χριστιανισμού


Η τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη συνεχίζεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», με τίτλο «Θράκη: Πρόκληση με αφίσα κατά του χριστιανισμού».

Μία αφίσα, που έφερε το κόμμα του Ερντογάν καλεί τους Τούρκους σε ιερό πόλεμο κατά των χριστιανών, έσπευσε να υιοθετήσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μύκης της Δυτικής Θράκης. Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν θύλακες στα μειονοτικά χωριά που κατευθύνονται από το προξενείο της Κομοτηνής και καλλιεργούν το μίσος κατά της Ελλάδας και φυσικά των χριστιανών.
Ο Ριντβάν Ντελιχουσεΐν δεν πτοήθηκε, από το γεγονός ότι το κόμμα του Ερντογάν στο Βέλγιο αρνήθηκε την «πατρότητα» της αφίσας, να διαψεύσει ότι τη διακινεί μέσω της επίσης ιστοσελίδας του και να μιλήσει για προβοκάτσια με στόχο να πληγούν οι μουσουλμανικοί λαοί. Πήρε την αφίσα, η οποία έγραφε στα τουρκικά «ο αγώνας είναι ανάμεσα στην ημισέληνο και στον σταυρό», «Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο», «Θα είμαστε μεγάλο πλήθος, θα δείτε» και τη δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα διακηρύσσοντας το μίσος κατά των χριστιανών στον Δήμο Μύκης, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι.
        
Ο φανατικός κατά των χριστιανών, στις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Μύκης είχε πάρει ποσοστό 20,79% και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Κατά τα άλλα, οι Τούρκοι έχουν το θράσος να μιλούν για... ισλαμοφοβία στην Ευρώπη και την Ελλάδα, και να αξιώνουν «συνύπαρξη», όταν βαπτίζουν τη μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική» και «τρέχουν» το σχέδιο του προξενείου της Κομοτηνής για δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη Δυτική Θράκη.
Η επίμαχη αφίσα κυκλοφόρησε με αφορμή τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com