Translate

Οι συνέπειες των Μνημονίων: 450 χιλιάδες Έλληνες έφυγαν από την Χώρα τα τελευταία 8 χρόνια

Ο αριθμός πραγματικά σοκάρει, καθώς περισσότεροι από 450.000 (!) Έλληνες εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, την περίοδο μεταξύ 2008 και 2016,
σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για την αγορά εργασίας και τη μετανάστευση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Όπως πιστοποιούν οι αριθμοί, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε μια χώρα γερόντων (το 2030 το 1/3 του πληθυσμού της θα είναι άνω των 60 ετών) την ώρα που διευρύνεται το φαινόμενο της «διαρροής εγκεφάλων».
Ειδικότερα, τα τελευταία οκτώ χρόνια 450.000 Έλληνες μετανάστευσαν σε άλλες χώρες, κυρίως στην Αγγλία και την Γερμανία, αποδίδοντας στις οικονομίες τους 50 δισ. ευρώ!
Πρόκειται για Έλληνες στην πλειονότητα τους κάτω των 45 ετών, γεγονός το οποίο φανερώνει την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς συμπατριώτες μας οι οποίοι βρίσκονται στην πιο παραγωγική φάση της ζωής τους αναγκάζονται να ξενιτευτούν.
Την ίδια ώρα, βεβαίως, κατά την οποία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αναγκάζονται να ξενιτευτούν, οι «φωστήρες» που (άμεσα ή έμμεσα) ελέγχουν τις τύχες της Χώρας όχι μόνο την γεμίζουν με αναρίθμητους λαθρομετανάστες, αλλά στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της αυτόματης μείωσης των Ελλήνων που μαστίζει την Πατρίδα μας προτείνουν ως «λύση» την νομιμοποίηση των παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com