Translate

Τέσσερις Εξωγήινες φυλές,η Γη και ένας διαστρικός πόλεμος! - 3ο μέρος

Οι εξωγήινοι Ταύροι,αφού επέτυχαν ένα υψηλό επίπεδο τεχνολογίας σε οπλικά και διαστημικά συστήματα αποφάσισαν να επεκταθούν σε γειτονικούς πλανήτες ,αρχικά και
μετά σε πιο μακρινούς,με σκοπό την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων τους,την ενέργεια τους και βεβαίως τα εργατικά τους χέρια.Το πολιτικό σύστημα του πλανήτη τους στο ι-Ταύρου ήταν και είναι ,ένα ψευδεπίγραφο κομουνιστικό,στην ουσία όμως ολιγαρχικό,λίγων οικογενειών-φεουδαρχών της ευγενούς φυλής των λευκών Ταύρων,ίσως λιγότερο του 10% που εξουσιάζει τον πλανήτη και τις αποικίες του,ενώ οι υπόλοιπες φυλές, αλλά ακόμη και η κατώτερη-οικονομικά- από τους Ταύρους,περίπου 20-30% είτε χρησιμοποιούνται σαν υπάλληλοι στις υπηρεσίες τους,είτε φύλακες στην ασφάλεια του πλανήτη,είτε πλήρωμα στα διαστημικά σκάφη τους.Το υπόλοιπο 50-60 % ,δεν έχει εργασία,και είτε ζεί με κάποιο υποτυπώδες επίδομα,είτε ζεί στα ιδρύματα-φυλακές του πλανήτη.Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στις αποικίες πλανήτες τους και αυτό είναι και το σύστημα που εγκαθιδρύουν σιγά-σιγά στη Γη.Περιγράφεται πολύ καλά στην "Κοιλάδα των Ρόδων",όπου εντυπωσιαζόμαστε από τις πολυκατοικίες στην Ιονόσφαιρα και τα Skycars που γεμίζουν τον ουρανό της μελλοντικής Γης.Όμως οι πολυκατοικίες είναι εταιρείες και μεγάλα ξενοδοχεία που έγιναν εκεί γιατί η μόλυνση του πλανήτη μάλλον θα είναι αφόρητη και το περιβάλλον μη βιώσιμο,εκτός για τις κατώτερες ανθρώπινες φυλές και τα ζώα στα εθνικά πάρκα.
Τα δε ιπτάμενα αυτοκίνητα θα είναι για τους λίγους που θα επιτρέπεται να τα αποκτήσουν και δε θα το διασκεδάζουν,αλλά μάλλον αναγκαστική εργασία θα κάνουν και αν δεν κάνουν ,θα κάνουν αναγκαστικές,ελεγχόμενες πλήρως διακοπές!!!
Και τώρα ας ξαναδούμε την επίθεση των ξανθών Γαλατών με τα κέρατα στα Κράνη το 279 π.χ. στο μαντείο των Δελφών.Η μάχη αυτή έμεινε ξακουστή από τον τρόπο που αποκρούσθη από τους λίγους μαχητές και τους Ιερείς του μαντείου.Αναφέρεται η χρήση όπλων ήχου που προκάλεσε πανικό στους Γαλάτες,σεισμικών δονήσεων με πτώση βράχων πάνω τους,και περίεργες λάμψεις που τους κατέκαιγαν.Περίεργα όλα αυτά.Μοιάζουν με όπλα υψηλής τεχνολογίας που τότε δεν υπήρχαν στη Γη.Τα κατείχαν όμως κάποιο Ιερείς με κάποιους μαχητές του Μαντείου που δεν ήταν Γήινοι,αλλά από κάποιο άλλο φιλικό προς τη Γη πλανήτη!
Ποιός ήταν?
ΤΟ ΕΙ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ=1259=ΑΣΤΗΡ Μ-ΛΑΓΩΟΣ
ΦΙΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ=1165= ΕΣΤΙ Μ-ΛΑΓΩΟΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΑΙΑΣ ΕΣΤΙ=1144=Μ-ΛΑΓΩΟΣ
ΑΛΗΘΗΣ ΙΗΣΟΥΣ=1144=Μ-ΛΑΓΩΟΣ
Έχουμε τον αστερισμό του Λαγού στα πόδια του Ωρίωνα ,όπως ο Δράκων στα πόδια του Ηρακλή.
Και τον αστέρα μ-Λαγώου στα 184 έτη φωτός,με ένα υπογίγαντα αστέρα που θα μετατραπεί σε γίγαντα και ένα πολυ μικρότερο με χαμηλή θερμοκρασία.
Είναι το αστέρι για το οποίο ο δικηγόρος Λευκοφρύδης,ανέφερε ως πατρίδα του Αριστοτέλη.
Η αλήθεια είναι ότι εκεί υπήρξε η προηγούμενη ενσάρκωση του Αριστοτέλη,όπως υπήρξε κατά μια παράδοση η προηγούμενη ενσάρκωση του Βούδα και θα μπορούσε σήμερα να υπάρχουν ενσαρκώσεις ή και καθαυτοί Μ-λαγώοι στη Γη! Πώς είναι?
Κάπως σαν τον Άγιο Χριστόφορο-πρόβατο για όσους έχουν επισκεφθεί το εκκλησάκι των Ταξιαρχών στις Μηλιές-Πηλίου (αξίζει να δείτε και να μελετήσετε όλες τις αγιογραφίες).Για όσους δεν έχουν πάει φανταστείτε τους ως ανθρώπους με μάτια προβάτου και λίγο πεταχτά αυτιά, μέτριο άσπρο χνούδι στο σώμα,και με ύψος από μέτριο έως υψηλό.
File:Lepus IAU.svg
Θα παρατηρήσουμε ότι  τα περίπου 180 έτη φωτός (όχι 540 που αναγράφει ο Λευκοφρύδης,εσφαλμένα),περιέχουν τον αριθμό 18 που ανέφερε ο Θ.Αξιώτης στο δίσκο της Φαιστού και βεβαίως 18= 6+6+6 όπως στον σ-Δράκοντος.
Τα αετώματα τον ελληνικών ναών(Παρθενών) είχαν τη κορυφαία γωνία στις 144 μοίρες (ίσως από το αριθμολεξικό 1144=μ-Λαγώος ή Ο Μ-ΛΑΓΩΟΥ=1414) και τις πλευρικές στις 18 μοίρες έκαστη.
Ξανά το 18 και το 6+6+6
Ο αριθμός 6 κυριαρχεί όπως στον τιτάνα ΙΑΠΕΤΟΣ=666.
Αυτό τον αριθμό μισούν οι Ταύροι με τους ντόπιους συμμάχους τους Αρείους και Φοίνικες-Ίωνες!

Έχει σημασία ένα οικόσημο που παρουσιάζει μάλλον τον μ-Λαγώου.Είναι του αρχιναύαρχου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας επί Σουλεϊμάν Α΄ του Μεγαλοπρεπόυς,περί το 1500 μ.χ.
Του Γραικού,από μάνα και πατέρα ,Μυτιληνιού, Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα.Αυτού που κατανίκησε παντού στη Μεσόγειο του νεοφοίνικες Ενετούς-Καταλανούς και Γενοβέζους και απελευθέρωσε από τα χέρια τους όλη την Ελλάδα,θέτοντας οριστικό τέλος στην μισητή Φραγκοκρατία.Στο οικόσημο του με 4 ημισέληνους απεικονίζεται ο αστερισμός του Ωρίωνα.Στη μέση η ζώνη και το σπαθί του Ωρίωνα και κάτω από το σπαθί το αστέρι του Δαβίδ που αντιστοιχεί στον Μ-Λαγώο!Ο Χαϊρεντίν είχε πρόσβαση ταυτόχρονα στο ιερατείο των Γραικών,των Τούρκων-Σούφι και των Βερβέρων.Άρα γνώριζε πάρα πολλά....
Επειδή ο μύστης και αρχιερέας του μαντείου των Δελφών,ο Πλούταρχος έγραφε για το ΕΙ και όχι απλά το Ε,θα υποθέσω ότι μας έδειχνε τον 5ο πλανήτη στο μεγάλο άστρο του μ-Λαγού.
Αυτοί λοιπόν ήταν οι δεύτεροι δάσκαλοι και βοηθοί μας.Που μας πρόσφεραν τη Λογική,πάνω απ όλα.Αφού
  ΙΗΣΟΥΣ=888=Ο ΘΩΘ . Και πρόκειται για τον Ερμή τον Τρισμέγιστο,τον γοργοπόδαρο-φτερωτό θεό που κατήλθε από τον Όλυμπο-Λαγώο στη Γη ,ενσαρκώθηκε στην ορεινή Κορινθία στο σπήλαιο του όρους Κυλλήνη (Ζήρια),στη Αιγηίδα του 12000 π.χ.
Τότε υπήρχαν δύο λίμνες στη Μεσόγειο.Μια δυτική και μια ανατολική,νότια της Κρήτης.Στο Αιγαίο υπήρχε στεριά και η αρχαία Αθήνα ήταν στην Αιθιοπία.Οι Θήβες στη Βοιωτία ήταν σε μεγάλη ακμή ,το Άργος στον Άπι-Μωρέα ,όπως και το Σείριον στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Ορφέας θα γινόταν μετά τον Ερμή ο μεγάλος μύστης και θα ακολουθούσε ο Αίσωπος.Αμφότεροι κυνηγήθηκαν από το εκφυλισμένο αιγιακό ιερατείο.Γιατί και αυτό εκφυλίστηκε ,όπως και το ατλαντικό-πελασγικό των Ινδιάνων.
Παρέμειναν όμως οι Λαγοί για χιλιάδες χρόνια όπως και οι Δράκοντες και βοήθησαν στην πνευματική εξέλιξη της Γης.Η διαφορά με τους Δράκοντες ήταν ότι οι Λαγοί,είχαν όπλα και μάλιστα υψηλής τεχνολογίας που τα χρησιμοποιούσαν μόνο για άμυνα.Αυτή την άμυνα δίδαξαν μεταξύ άλλων στους Γήινους και τις αρετές της εγκαρτέρησης και της υπομονής,της ταπείνωσης και της αποφυγής κάθε επιθετικότητας.Και το κατάλαβαν καλά τα ιερατεία και τα κράτησαν με κόπους και θυσίες και μεγάλες απώλειες και καταστροφές.Όμως έμειναν,ακόμη και μετά την βύθιση της Αιγηίδας και της Ατλαντίδας,μέχρι στις μέρες μας.
Αλλά ας δούμε τι συνέβη σε αυτό το αστέρι:
Κατά μια θεωρία επειδή ο Ήλιος τους άρχισε να γίνεται ερυθρός γίγαντας ίσως να αναγκάστηκαν να βρούν καινούργιο πλανήτη διαμονής.Παρόμοιο σενάριο δηλαδή όπως για τον ε-Βοώτη που περιγράψαμε.
Προσωπικά δεν το πιστεύω.Ούτε για το Λαγό,ούτε για τον Βοώτη.
Έφυγαν από τον πλανήτη τους κάποιες ομάδες για να βοηθήσουν υποανάπτυκτους πλανήτες και με άδεια από την ομοσπονδία των πλανητών των γαλαξιών γιατί ,στους ανεπτυγμένους πλανήτες,υπάρχει και αυτό.Και είναι λοιπόν αυτό που δε θέλουν οι Ταύροι με τη Γη.Να γίνει εξελιγμένος πλανήτης,δηλαδή ανεπτυγμένος κατά κύριο λόγο πνευματικός.
Γιατί τότε θα γίνει μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.Και θα έχει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!
Ο Μ-Λαγώου όμως δεν απειλήθηκε ούτε θα απειληθεί στο άμεσο μέλλον από τον Ήλιο του,αλλά από τους επιθετικούς Ταύρους.Και αυτό έγινε:
Η ΕΙΣΒΟΛΗ "Ι-ΤΑΥΡΟΣ"=1414=Ο Μ-ΛΑΓΩΟΥ
Το 279 π.χ. οι Ιερείς του μαντείου των Δελφών απέκρουσαν τους Γαλάτες και τους έδιωξαν στην Μ.Ασία στο βάθος της Ανατολίας.Όμως δε θα τα καταφέρουν με τους Βυζαντινούς-Παίονες (από τη Βόρεια Μακεδονία) Αυτοκράτορες.
Οι Μ-Λαγώοι θα αποκρούσουν σειρά επιθέσεων του διαστημικού στόλου των Ταύρων,τελικά όμως θα πέσουν και όταν ζήτησαν να μάθουν τι έγινε οι απεσταλμένοι ,της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας,τους απάντησαν όπως απάντησαν οι ιερείς στον Ιουλιανό τον Παραβάτη:

"είπατε τω βασιλεί,χαμαί πέσε Δαίδαλος αυλά.Ουκετι Φίβος έχει καλύβην,ου μάντιδα δάφνιν,ου παγαν λαλέουσαν,απέσβετο και λάλον ύδωρ"

Ο πλανήτης υποδουλώθηκε,έγινε βάση και αποικία των Ταύρων και λίγοι ηρωικοί Λαγώοι έφυγαν προς άλλους φιλόξενους πλανήτες και ένας από αυτούς ήταν και η Γη.Η νέα βάση των Ταύρων είναι λοιπόν είναι πλέον ο Μ-Λαγώος,πιστός σύμμαχος των Ταύρων από τούδε και εξής.
Γρήγορα οι Ταύροι εντόπισαν τον προστατευόμενο πλανήτη των Λαγώων ,τη Γη και εξόρμησαν.
Κάποιες ενσαρκώσεις Μ-Λαγώων πιστών στη ΓΟΜ,ακολούθησαν στη Γη,όπως αυτή του Αριστοτέλη.Ο μεγάλος αυτός φιλόσοφος θυμόταν από την προηγούμενη του ζωή ,το μεγάλο πλούτο γνώσεων που κατέγραψαν οι μαθητές του,και διέσωσαν οι Άραβες.Και ήξερε καλά για τη βάση των Δρακονιανών και των  επήλυδων-αντικαθεστωτικών Λαγώων στα σύνορα Κίνας-Ινδίας,στα ασφαλή Ιμαλάια.Μια βάση που υπάρχει ακόμη και σήμερα και φαίνεται να αποδέχτηκε την ύπαρξη της η Ινδική κυβέρνηση.
Σε αυτή τη βάση απέστειλε ,τον Μ.Αλέξανδρο ο Αριστοτέλης,για να εξασφαλίσει την προστασία της από τους Αρείους-Βραχμάνους.
Σκοπός να σχηματίσει μια γέφυρα μέσω των γηγενών τουρκικών-περσικών φυλών που να ένωνε την Ελλάδα με την Κίνα.Τους 2 πόλους,τα 2 άστρα.Τον σ-Δράκοντα και τον μ-Λαγώο(προ Ταυρικής Κατοχής).
Αλλά έτσι θα εξασφάλιζε και την προστασία από τους Ταύρους και τους Ίωνες ,τους οποίους εύκολα,μετά θα εξουδετέρωναν.
Οι Άρειοι είχαν αντιληφθεί την ύπαρξη της βάσης και θα έκαναν το Παν,για να την καταλάβουν σε συνεργασία με τους λευκούς-μογγόλους Σιωνγκ-Νου.Για κάποιο λόγο,επήλθε ανταρσία στο στράτευμα,μετά την πύρρειο νίκη επί του Ινδικού στρατού του Πώρου.Πώρος που συνεργάστηκε μετά με τον Μ.Αλέξανδρο!Όμως ο στρατός επέμενε να γυρίσει πίσω.Η Κίνα βόρεια ήταν χωρισμένη σε μικρά βασίλεια που πολεμούσαν το ένα το άλλο και ταυτόχρονα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους ανατολικούς Ίωνες,τους λευκούς Σιωνγκ Νου.
Ο Μ.Αλέξανδρος δεν μπορούσε να βρεί συμμάχους για να εξασφαλίσει το σχηματισμό της γέφυρας Μεσόγειος-Σινική Θάλασσα,και να εμποδιστεί το έργο των Ταύρων με τους ντόπιους συμμάχους τους Ίωνες-Φοίνικες.Έτσι απέτυχε!Ή μήπως απέτυχε σε κάτι άλλο που επέδίωκε?
Ο Μ.Αλέξανδρος όπως γράψαμε αλλού ήταν μιξέλληνας,με έντονα πάθη και ροπή προς το αλκοόλ,ενώ σκότωσε τον σπουδαίο στρατηγό Κλείτο,πάνω στη μέθη του και τον ανιψιό του Αριστοτέλη,μεγάλο φυσιοδίφη-φιλόσοφο,Καλλισθένη.Ο ίδιος ο Αριστοτέλης είχε έντονα αγαθά χαρακτηριστικά,κληρονομιά από την προηγούμενη του ενσάρκωση στον Λαγώο και δεν μπορούσε να σκεφτεί πονηρά,ώστε να διαβλέψει την ανικανότητα του Μ.Αλέξανδρου για το σχέδιο του.Την είχε ήδη πατήσει μια φορά με τον Ερμεία στον Αταρνέα της Μ.Ασίας,ενώ εκδιώχθη από την Ακαδημία των Ιώνων στην Αθήνα!Άλλωστε ο Μ.Αλέξανδρος γιατί ρωτούσε τον Διογένη τον Κυνικό για τα σημεία στο σώμα των Σπαρτών?Είχε σκοπό να τους εξοντώσει?
Αυτός δεν ήταν που λεηλάτησε και εξανδραπόδισε την πόλη των Σπαρτών?Τη Θήβα!!!
Γιατί οι Σπαρτιάτες,απόγονοι των Σπαρτών-Λελέγων (γεννήθηκαν από πέτρες που σπάρθηκαν στο έδαφος),αρνήθηκαν να μετάσχουν στην εκστρατεία του?
Μήπως ήταν τελικά όργανο των Ταύρων και σκοπό είχε την καταστροφή της βάσης των Δρακονιανών στα Ιμαλάια?Προσωπικά το θεωρώ πιθανό.
Να θυμηθούμε ότι ο μεγάλος ρήτορας Ισοκράτης είχε στραφεί προς τον βασιλιά της Κύπρου,Ευαγόρα,απόγονο του Τεύκρου και νικητή του φοίνικα βασιλιά Αυδήμονα.
Αυτόν έχρισε για αρχηγό των ενωμένων ελληνικών δυνάμεων και ήξερε καλά τι έκανε.
...Έτσι ή αλλιώς τελείωσε,εκεί, το έργο του Μ.Αλεξάνδρου.Μετά απ'αυτόν όμως  θα εμφανιστεί ο άνθρωπος που ζητούσε ο Αριστοτέλης,που δεν πρόλαβε να τον δει γιατί πέθανε μαζί με τον Δημοσθένη και τον Υπερείδη το 322 π.χ.(την γνωστή ημερομηνία-σύμβολο των skull&bones)'
Ο μεγάλος Ινδός, Βασιλιάς , ο Ασόκα.Ο ''Μ.Αλέξανδρος'' των Ινδιών,ο ένθερμος Βουδιστής και λαοφιλής ,σοφός αυτοκράτωρ που θα ενώσει όλη την Ινδία,από την Περσία μέχρι τη Βιρμανία και θα προστατέψει αποτελεσματικά αυτούς που δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να προστατέψει ο αντίστοιχος Μακεδόνας βασιλιάς!!!
Και θα συνεχιστεί το έργο του μέχρι τις μέρες μας.
Γιατί σήμερα ή μάλλον από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ένας καινούργιος ή μάλλον μια νέα ομάδα εξωγήινων επισκέφθηκε τη Γη......
συνεχίζεται......

κωπηλάτης



Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com