Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Ειδικοί ερευνητές της Αγίας Γραφής και της Αποκάλυψης του Ιωάννη: «Οι Βιβλικές προφητείες για την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται – Το 2017 θα είναι το έτος «της αρπαγής και των γεγονότων»

Αποτέλεσμα εικόνας για αποκαλυψη ιωαννη 666Σύμφωνα με αξιόπιστες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, χριστιανοί ερευνητές που μελετούν την Αγία Γραφή, την αποκάλυψη του Ιωάννη και παρακολουθούν τα «σημάδια» σε όλον
τον κόσμο , μιλούν για ένα άκρως σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες του κόσμου:
«είμαστε λίγο πριν την έναρξη των γεγονότων και οι έσχατοι καιροί είναι αυτοί που ζούμε».    
Συγκεκριμένοι χριστιανοί ειδικοί, επιστήμονες και άλλοι, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην παρακολούθηση των παγκόσμιων ειδήσεων αναζητώντας  για σημάδια των έσχατων καιρών, σημειώνουν ότι είμαστε πολύ κοντά, είμαστε ήδη στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών από τα τέλη του 2016,  διατηρώντας  την κρίσιμη προειδοποίηση από τότε.
Ο ειδικός επιστήμονας και χριστιανός βαπτιστής Todd Strandberg παρακολουθεί τα γεγονότα, όπως είναι η ραγδαία άνοδος του σατανισμού, η Γεωπολιτική, περίεργες καιρικές συνθήκες και διάφορα γεγονότα διατηρεί ένα είδος «ευρετηρίου που καταγράφει τα γεγονότα αυτά».
Ο ίδιος τόνισε ότι οι Βιβλικές προφητείες όσο αφορά την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν ήδη αρχίσει να εκπληρώνονται με μια απίστευτη ταχύτητα.«Φαίνεται σαν οδεύουμε μέσα στο μάτι του τυφώνα και είμαι απογοητευμένος με το τι συμβαίνει με τον Ντόναλντ Τραμπ . Και οι δύο πλευρές στροβιλίζονται όλο και πιο γρήγορα», δηλώνει ο ίδιος.
Τι είναι η «αρπαγή»;
Η λέξη αρπαγή δεν αφορά την Βίβλο αλλά είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με τα γεγονότα που αφορούν το  ερχομό του αντίχριστου σύμφωνα με την ιστοσελίδα bibleinfo.co tom.
Η έννοια ή ο ορισμός της «αρπαγής» είναι η ιδέα ότι η έλευση του Ιησού θα πραγματοποιηθεί σε δύο ξεχωριστές φάσεις.
Η πρώτη θα είναι η αρχή μιας περιόδου επτά ετών θλίψης, κατά την οποία ο Αντίχριστος θα είναι κάνει έντονη την παρουσία του .
Η δεύτερη φάση αφορά την Δευτέρα παρουσία και το τέλος αυτής της περιόδου της επταετίας, όταν ο Ιησούς θα επιστρέψει στη γη θριαμβευτής  και με δόξα .
Ο Todd Strandberg δήλωσε «όλες οι ενδείξεις μας δείχνουν ότι κινούμαστε πολύ  γρήγορα προς την κατεύθυνση της εμφάνισης της περιόδου  προ της «Μεγάλης Θλίψης».
Ο Michael Parker,  τονίζει ότι οι  προφητείες δείχνουν ότι  το 2017 θα είναι μια χρονιά μεγάλης αφύπνισης και μεγάλης ανακίνησης «γεγονότων».
«Ο χρόνος των γεγονότων  σύντομα έρχεται και φαίνεται να έχει ήδη αρχίσει . Όταν η γη θα ξεκινήσει να ταρακουνιέται με σεισμούς, τσουνάμια, ηφαίστεια και ακραίες καιρικές συνθήκες που όμοιες του δεν θα έχει δει η  σύγχρονη ανθρωπότητα  ποτέ πριν, τότε θα είμαστε πολύ πολύ κοντά», τόνισε ο ίδιος.
 Σημάδια ότι η «Αρπαγή» ξεκινά το  2017
Το πρώτο σούπερ-σημάδι  συνέβη πριν από 100 χρόνια.
Η Διακήρυξη Balfour ήταν μια επιστολή που απευθύνονταν στον Βρετανό υπουργό εξωτερικών, Λόρδο Arthur Balfour, στις 2 Νοεμβρίου του 1917, με την οποία τέθηκαν  τα θεμέλια για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.
Δεύτερο σημάδι, μετά από 400 χρόνια κυριαρχίας, η Οθωμανική Τουρκία έχασε τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ από την Βρετανική Αυτοκρατορία.
Στις 11 Δεκεμβρίου, 1917, ο Βρετανός στρατηγός Edmund Allenby εισήλθε στην παλιά πόλη μέσα από την Πύλη Γιάφα με τα πόδια αντί του αλόγου για να δείξει σεβασμό για την ιερή πόλη. Ήταν η πρώτη χριστιανική κατοχή μετά από  πολλούς αιώνες μουσουλμανικού ελέγχου της Ιερουσαλήμ.
Τρίτο σημάδι, η διακήρυξη Balfour και αυτή η νίκη οδήγησαν στο σχέδιο  των Ηνωμένων Εθνών για την Παλαιστίνη, μετά από πρόταση, η οποία συνέστησε την διχοτόμηση της Παλαιστίνης και το τέλος της βρετανικής κατοχής . Στις 29 Νοεμβρίου 1947, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το σχέδιο.
Η εβραϊκή μετανάστευση στο ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ αυξήθηκε και τελικά οδήγησε στην ισραηλινή ανεξαρτησία ένα χρόνο αργότερα, το 1948. Αυτή τη φορά χαρακτηρίστηκε από μαζική μετανάστευση των Εβραίων από την Ευρώπη και τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ.
Ψαλμός 67: 1-2
«Οι Εβραίοι θα επιστρέψουν στην Ιερουσαλήμ», και από τότε τα γεγονότα θα τρέχουν μέχρι «τις ημέρες της Θλίψης» και έπειτα της δευτέρας παρουσίας.
Στο άρθρο αναφέραμε ότι το Ισραήλ έχει ξεκινήσει την στεγανοποίηση στο συγκρότημα του μεγάλου Τζαμιού Al-Aqsa στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου προσευχής για τους Εβραίους προσκυνητές, προειδοποίησε ο οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) εγείροντας σοβαρές ανησυχίες για τις ισλαμικές αντιδράσεις στο θέμα αυτό.
Όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί, ‘Έλληνες, Ρώσοι, Βούλγαροι , Αρμένιοι κά.  γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com