Translate

δελτίο των 11 (αυστηρά μόνο για υποψιασμένους) οι άλλοι ας μην το διαβάζουν καλύτερα!

α)18 Μαρτίου: Η ρωσική «Άνοιξη της Κριμαίας»

Σήμερα 18 Μαρτίου, γιορτάζεται η τρίτη επέτειος της επανένωσης της Κριμαίας με τη μητέρα Ρωσία, μετά το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου.
Στις 18 Μαρτίου 2014, υπογράφηκε στο Κρεμλίνο η συμφωνία σχετικά με την

προσχώρηση της Δημοκρατίας της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία. Το έγγραφο, που υπεγράφηκε στο Κρεμλίνο, εξέφραζε «την ελεύθερη και εκούσια έκφραση της βούλησης των λαών της Κριμαίας στο πανεθνικό δημοψήφισμα, που πραγματοποιήθηκε στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας και την πόλη της Σεβαστούπολης στις 16 Μαρτίου 2014».
Στο δημοψήφισμα της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας συμμετείχε το 83.1% των εγγεγραμμένων, (οι Τάταροι που είχαν επιστρέψει επί του Κούτσμα έκαναν αποχή), και το 96.77% ψήφισε ΝΑΙ στην Ενωση με τη Ρωσία. Στην αυτόνομη πόλη της Σεβαστούπολης ψήφισε το 89.5% και το 95.6% είπε ΝΑΙ στην Ένωση.

«Είμαστε εν μέσω πολέμου, θα φτάσουμε έως το τέλος. 'Ο πολεμιστής είναι έτοιμος να σκοτώσει ακόμη κι αυτά που αγαπάει για το σκοπό της αποστολής και του αγώνα. Μπορεί να ακούγεται φρικτό, αλλά έτσι είναι. Αλλιώς η αποστολή δεν θα πετύχει. Δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ», απάντησε, ο Αρτέμης Σώρρας στις "ελληνικές αρχές", αλλά και στο «δικαστικό καθεστώς», που μετέτρεψε μια αστική διαφορά σε κακούργημα.
Ο Φιλελέ Κούλης, της Συναγωγής, ως φίλος της Δωροθέας είναι με το «Ελεύθερο Εμπόριο» ενώ ο Κεντροαριστερός Άξελ της Συναγωγής που είναι Κοινωνικά Δίκαιος θα είναι με το «δίκαιο Εμπόριο» !!!!!
Σημεία σύγκλισης με την Μέρκελ «είδε» ο Μακρόν

«Δεν ξεχνώ ότι δεν είμαι εδώ παρά μόνο ως υποψήφιος, όμως είδα πολλά σημεία σύγκλισης με την καγκελάριο», είπε ο κ. Μακρόν στο πλήθος των δημοσιογράφων που περίμενε μία δήλωσή του μετά τη λήξη της συνάντησης που είχε με την κ. Μέρκελ και η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα.
16/03 20:03

«Δυστυχισμένοι» και προστατευόμενα «Μεταναστόπουλα » οι ληστές και  δολοφόνοι 
Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα, ψάχνει η αστυνομία ως ενεχόμενους στη δολοφονία του ιερέα Ιερόθεου (Ιωάννη Καμίτση), που λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ο ιερέας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην οδό Ναυπλίου 5 στον Γέρακα νωρίς το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου. Το θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του. Το πρόσωπό του ήταν σκεπασμένο με μια πετσέταΑ και δίπλα στο άψυχο κορμί υπήρχε ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα.
Ο θάνατος του 47χρονου ιερέα προήλθε από ασφυξία.

Οι καταζητούμενοι «δυστυχισμένοι» μπορεί να είναι από το Πακιστάν. Ο ένας είχε δηλώσει ότι λέγεται Αλί και ότι γεννήθηκε το 1989 στο Πακιστάν και ο άλλος είχε δηλώσει Ραφίκ γεννηθείς το 1984 στο Πακιστάν.

«Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 και 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

"Έψαχναν την ευκαιρία «να φτιάξουν τις ζωές τους», εφόσον δεν είχαν τη δυνατότητα αυτή την περίοδο στη χώρα τους".

Image result for Βόλφγκάνγκ του ΣακάτηΑπίστευτος Ανθελληνικός Ρατσισμός 

Το ανθελληνικό στερεότυπο των "τσιφούτ", λεει ότι «οι έλληνες είναι φοροφυγάδες», και για αυτό οι υπηρεσίες του Σακάτη ψάχνουν όλους τους «γκασταρμπάιτερ» που έχουν φύγει από την Ντόυτσλάνδη και τους στέλνουν κατασχετήρια για φόρους «που δεν πλήρωσαν» .

Έχω φίλο μου που του ζητάνε  71155,20 ευρώ, (μαζί με τα πρόστιμα), για το 2004, ενώ έχει όλα τα χαρτιά ότι τους πλήρωσε και το «ευχαριστήριο» που του έλεγαν ότι μπήκαν και εισέπραξαν τον φόρο από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Πρόκειται για απίστευτο ρατσισμό.

Όποιος ξέρει κάποια τέτοια περίπτωση να μου στείλει στοιχεία.
Ο σακάτης και το φορολογικό κρεματόριο που άνοιξε, πρέπει να δικαστούν σε μια νέα «Νυρεμβέργη».
                                                                                   δελτίο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com